Underhållsreparatör till Ludvig Svensson


Vill du arbeta som Underhållsreparatör i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson i Kinna. Här erbjuds en varierande och ansvarsfylld tjänst främst på våra avdelningar Fastighet/Underhåll samt Färgeri.

Om uppdraget
Som Underhållsreparatör på Ludvig Svensson arbetar du i huvudsak med drift av vatten- och avloppsverk samt förebyggande, avhjälpande och modifierande underhåll inom vårt berednings-, vatten- och avloppsverk.

Arbetsuppgifter som Underhållsreparatör:
- Drift av vatten- och avloppsverk
- Underhållsarbete
- Förebyggande underhållsarbete
- Reparation och support vid avvikelser
- Delta i förbättringsarbetet

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, men beredskapstjänstgöring förekommer.


Om bolaget
DET HÄR ÄR SVENSSON: AB Ludvig Svensson är ett familjeföretag lett av fjärde generationen. Bolaget grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare, varav 210 i Kinna. Läs mer om oss på ludvigsvensson.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group. Detta är en hyrrekrytering med inhyrning i 6 månader via Speed Competence, för att sedan övergå i en anställning på Ludvig Svensson om allt faller väl ut.

Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter.

Om dig
För att lyckas i tjänsten som Underhållsreparatör krävs att du har goda kunskaper inom verkstadsarbete och underhållsprogram.

Din profil:
- Kunskap inom verkstadsarbete
- Kunskap inom pneumatik, ånga, gasol, ventiler och pumpar
- God förståelse för maskiner och processer
- Goda kunskaper inom Office 365
- God engelska i tal och skrift

Som person är du serviceinriktad och noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är självständig, lösningsfokuserad och vågar ta dig an utmaningar.

Ta chansen att arbeta som Underhållsreparatör på ett anrikt företag med sikte på innovation, utveckling och framtid – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
__

Sökord: Underhållstekniker, servicetekniker, reparatör, driftsansvarig, driftansvarig, underhållsansvarig, underhållsreparatör, manskinmekaniker


Snabbfakta

Jobb
Underhållsreparatör

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.