Underhållsreparatör till Ludvig Svensson i Kinna


Vill du arbeta som underhållsreparatör i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson! Här erbjuds ett varierande och ansvarsfullt arbete i en spännande produktionsmiljö.

Om uppdraget
Som underhållsreparatör arbetar du i huvudsak med löpande underhåll, felsökning och reparation av maskiner för att säkerställa en effektiv produktion. Du arbetar med olika textilmaskiner i framför allt varpsal men även i virkeri och väveri. Där kommer dina kunskaper inom hydraulik och pneumatik komma väl till pass. Dina närmaste arbetskamrater finns på fastighets- och underhållsavdelningen men ditt arbete utför du främst ute på produktionsavdelningarna.

Arbetsuppgifter:
• Förebyggande underhållsarbete
• Felsökning av mekaniska och elektriska fel
• Reparation av maskiner
• Delta i förbättringsarbetet
• Ett visst reservdelsansvar
• Enklare inköp

Arbetstiderna är förlagda till dagtid.

Om bolaget
Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationen fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. AB Ludvig Svensson grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna, Sverige och Shanghai, Kina under varumärket Svensson för export till över 130 länder. Koncernen omsätter 740 MSEK och har totalt 370 medarbetare.

Ta chansen att söka till tjänsten som underhållsreparatör på ett anrikt företag med sikte på innovation, utveckling och framtid – vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
För att lyckas i rollen som underhållsreparatör krävs det att du har goda kunskaper inom verkstadsarbete och underhållsprogram.

Din profil:
• Kunskap inom verkstadsarbete
• Kunskap inom mekanik, hydraulik och pneumatik
• God förståelse för maskiner och processer
• Kunskaper inom Office 365
• Engelska i tal och skrift

Som person är du serviceinriktad, nyfiken och noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är självständig, lösningsfokuserad och vågar ta dig an utmaningar.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Sökord: Underhållstekniker, servicetekniker, reparatör, underhållstekniker, driftsansvarig, driftansvarig, underhållsansvarig, underhållsreparatör

Snabbfakta

Jobb
Vävvarpare

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-04-11

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.