Underhållstekniker till Parker Hannifin


Vill du utvecklas inom underhåll av produktionsutrustning i världens ledande bolag inom rörelse- och styrteknik, samtidigt som du blir en del av en familjär arbetsplats med stark teamkänsla? Välkommen till Parker Hannifin i Trollhättan! Vi utvecklar och tillverkar hydraulpumpar och -motorer, kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet, effektivitet och användarvänlighet.

Om tjänsten
Som Underhållstekniker ansvarar du för att arbeta med kontinuerliga förbättringar på produktionsutrustningens funktion och driftsäkerhet.

Arbetsområden som Underhållstekniker:
- Förebyggande maskinunderhåll
- Felsökning vid felaktig eller utebliven funktion
- Reparationer
- Beräkning av reparationskostnader
- Beräkning av tidsåtgång för reparation
- Samverkan med maskinleverantörers support och tekniker
- Dokumentation av arbete i underhållssystem
- Delaktig i gruppens utveckling av processer och förbättringsarbeten

Som Underhållstekniker blir du en del av ett kompetent team med tio kollegor. Ni jobbar självständigt, men stöttar varandra och utbyter kunskap och erfarenheter. I din roll samverkar du mycket med produktionsledare och maskinoperatörer. Du rapporterar till Chef Produktionssupport.

Arbetstiderna är skiftgång.

Parkers målsättning är att kunna bidra till både din personliga och professionella utveckling genom vårt långsiktiga och strategiska arbete med kompetensförsörjning samt att kunna välkomna dig till ett bolag med hängivna medarbetare, engagerade ledare och en stark, positiv företagskultur.


Om bolaget
Parker Hannifin är en global Fortune 250-ledare inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden.

Parker Trollhättan är en del av Pump and Motor Division Europe och arbetar med hydraulik inom produktgrupperna Fasta motorer, Lastbilspumpar samt Variabla enheter. Produkterna används på exempelvis lastbilar, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och fartyg världen över. Vår anläggning är utsedd till Lean & Quality Model Plant och vinnare av Svenska Lean Priset 2018, vilket är erkännanden för vår välskötta och framgångsrika verksamhet.

Här i Trollhättan har vi en familjär, varm stämning och korta beslutsvägar. Vi har nära till samverkan och en kultur där alla hjälps åt. Välkommen till vår Parker-familj!

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se gärna klippet "Leading with purpose".

Parker – Enabling engineering breakthroughs that lead to a better tomorrow.


Om dig
För att lyckas i rollen som Underhållstekniker är du trygg i din erfarenhet och kunskap inom underhållsarbeten. Du delar gärna med dig av din kunskap och trivs med att agera expert inom ditt område.

Som kollega är du serviceinriktad, kommunikativ och hjälpsam. Du är lösningsorienterad, strukturerad, stresstålig, positiv och ansvarstagande och uppskattar att ha en stor variation och frihet i ditt arbete. Du trivs med att vara aktiv i förändringsarbeten och att vara med och utveckla verksamheten.

Krav:
- Några års erfarenhet av arbete som Underhållstekniker inom teknik, El, automation och/eller maskin
- Teknisk gymnasieutbildning och/eller teknisk eftergymnasial utbildning
- Goda kunskaper inom PLC, dataanvändning och El
- God kommunikationsförmåga samt skicklighet i att jobba i team och hantera relationer
- Välorganiserad och strukturerad med erfarenhet av dokumentation
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av installation och reparation av elektriska aktuatorer
- Erfarenhet av att jobba med PLC styrsystem
- Erfarenhet av Hydraulik och Pneumatik


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
Under semesterperioden v. 27-30 har vi begränsad möjlighet att besvara frågor.
_____

Sökord: Underhållstekniker, Driftstekniker, Servicetekniker, Automationstekniker


Snabbfakta

Jobb
Underhållstekniker

Ort
Trollhättan

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-08-22

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.