Uppdrag inom order/planering


Har du erfarenhet av planering och produktion? Vår kund i Göteborg har behov av dig för ett ettårigt vikariat inom order/planering.

Om uppdraget
Arbetsuppgifterna är varierande med uppgifter såsom: ta emot och registrera order, daglig kundkontakt gällande order, leveranser och prognoser, planering av leveranser till kund och utifrån prognos sätta upp produktionstakt. Förutom mycket externa kontakter har du också mycket kontakt internt, speciellt med produktion. Du arbetar i affärssystemet Dynamics AX.

Önskvärd start är början av maj med en beräknad varaktighet på drygt ett år. Arbetstiden är heltid, dagtid, med viss möjlighet till flex.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.
Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datavana och erfarenhet av att arbeta i ett större affärssystem, gärna Dynamics AX. Vidare ser vi gärna att du har någon form av produktionserfarenhet, gärna inom elektronik.

Din profil:
- Eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Förståelse/erfarenhet av produktion
- Erfarenhet av större affärssystem
- God datavana
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av Dynamics AX
- Erfarenhet från elektronikproduktion

Som person är du strukturerad och tycker om att ta snabba beslut. Du är en god kommunikatör och du gör alltid ditt yttersta för att ge bästa möjliga service till din omgivning.

Vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
Vid frågor är du välkommen att mejla annika.risberg@speedgroup.se

Sökord:Inköpare, planerare, produktionsplanerare, ordermottagare, orderplanerareSnabbfakta

Jobb
Orderplanerare

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Vikariat

Sista ansökningsdag
2020-04-14

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.