Utbildningskoordinator på deltid


Är du intresserad av service och administration och vill arbeta 50%? Till vår kund Cadcraft söker vi en serviceinriktad och engagerad Utbildningskoordinator. Hos Cadcraft finns kompetensen och kreativiteten som bygger smarta lösningar för tillverkande företag. En av de viktigaste förutsättningarna för ett lyckat partnerförhållande är att man kan skratta och ha trevligt tillsammans. Inom Cadcraft är det en ledstjärna. Läs mer på www.cadcraft.com

Om uppdraget
Cadcraft erbjuder utbildningar till sina kunder inom bla design & visualisering, dokumenthantering och konstruktion i 2D och 3D. Utbildningarna ges på flera orter i Sverige, både endagars- och flerdagarskurser. Du är stationerad i Borås och din huvudsakliga arbetsuppgift är att koordinera så att hela flödet fungerar från planering till utförande. Du kommer också att vara delaktig i utvärderingar, hur blev utbildningarna, hur kan vi förändra framåt?

Som Utbildningskoordinator kommer du ha arbetsuppgifter som:

- Delaktighet i kursplanering såsom bokning av lokaler och lärare
- Ta emot anmälningar samt kursbekräftelse
- Beställa kursmaterial
- Hantering av fika, lunch
- Koordinering av kursdatorer
- Planering/ev flytt av deltagare
- Orderläggning av utbildningar i affärssystemet Navision
- Fakturering
- Övrig administration


Behovet är på 50 % med arbetstid främst på förmiddagar med viss flexibilitet vid behov. Önskvärd start är snarast. Varaktighet tillsvidare.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profil
För att lyckas i rollen som utbildningskoordinator krävs det att du tycker om att ge god service samt känner dig trygg i administrativa uppgifter.

Krav:
- Erfarenhet av administrativa uppgifter
- vana från serviceyrket

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har ett ödmjukt sätt och är inte rädd för att ta nya kontakter. Du är van vid – och trivs med – att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är kommunikativ och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Välkommen med din ansökan!

___

Sökord: Administratör, Utbildningskoordinator,


Snabbfakta

Jobb
Backoffice

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-04-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.