Vi söker nu dig med hög arbetsmoral som vill utvecklas som sömmerska hos vår kund i Svenljunga. Genom oss på Speed kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Vi är nu på jakt efter en duktig sömmerska som har erfarenhet av arbete i en VAS-sysal alternativt ändringsarbete i butik eller liknande. Du behöver vara beredd på mycket specialbearbetning av kläder och bör därmed ha med dig gedigen erfarenhet från sömnad.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.


Om dig
Utöver önskad erfarenhet inom sömnad behöver du också ha:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Möjlighet att jobba 2-skift
- B-körkort och tillgång till bil

Som person är du mycket noggrann, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___________

Sökord: sömmerska, sömnad, textil, ändringssömnad


Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2020-06-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.