Vill du arbeta med textil i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson i Kinna. Här erbjuds du en roll som varpare med goda utvecklingsmöjligheter.

Om uppdraget
Ludvig Svensson i Kinna har behov av ytterligare en person till Vävvarpen. I Varpsalen arbetar man i team med produktion av varpbommar till Väveriet. I arbetet ingår uppsättning av garner, knytning, varpning och maskinställ. Detta är en hyrrekrytering med omgående tillträde till tjänsten.

Om bolaget
DET HÄR ÄR SVENSSON: AB Ludvig Svensson är ett familjeföretag lett av fjärde generationen. Bolaget grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare, varav 210 i Kinna. Läs mer om oss på ludvigsvensson.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som har ett textilt- och tekniskt intresse. Som Varpare är det viktigt att du är fingerfärdig samtidigt som vi ser att du har god fysik då arbetet emellanåt är fysiskt krävande. I övrigt är det en fördel om du är pillig, noggrann, tekniskt kunnig med vissa kunskaper i matte samt har ett perfekt färgseende.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

__

Sökord: Varpare, vävvarp, textil, maskinskötare, maskinoperatör

Snabbfakta

Jobb
Vävvarpare

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-29

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.