Vävtekniker till Ludvig Svensson


Vill du arbeta med textil i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson i Kinna. Här erbjuds du en roll som vävtekniker med goda utvecklingsmöjligheter.

Om uppdraget
Som vävtekniker/vävlagare på Svensson får du arbeta i en spännande miljö i ett historiskt företag tillsammans med andra som ingår i vävteamet, såsom vävare, knytare, tekniker och övriga vävlagare. Tillsammans driver ni den dagliga produktionen samt verkar för att maskinparken utvecklas och ställtider reduceras. Att arbeta med LEAN ingår som en del i ditt dagliga arbete. Tjänsten innebär också att i ett nära samarbete med designavdelningen ta fram nya artiklar och testa nya material.

Om bolaget
Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationen fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. AB Ludvig Svensson grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna, Sverige och Shanghai, Kina under varumärket Svensson för export till över 130 länder. Koncernen omsätter 740 MSEK och har totalt 370 medarbetare. Läs mer på www.LudvigSvensson.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet: www.youtube.com/watch


Om dig
Vi söker dig med någon form av teknisk utbildning från produktionsteknik eller liknande samt erfarenhet från arbete som vävlagare eller maskinoperatör inom textil.

Som person ska du vara självgående, lyhörd, noggrann med en god teknisk kunskap. Vi ser helst att du har erfarenhet som vävlagare med kunskap om bindningslära och med en fallenhet för att analysera fel. Dessutom ska du vara duktig på att kommunicera.

Utbildningskravet är teknisk utbildning gärna från produktionsteknik samt goda kunskaper i Officepaketet. Svenska och engelska är ett krav.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

__

Sökord: Varpare, vävvarp, textil, maskinskötare, maskinoperatör

Snabbfakta

Jobb
Vävvarpare

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.