Vi söker dig för uppdrag inom industri i Ulricehamn!


Vi på Speed samarbetar med många framgångsrika företag i just Ulricehamn. Genom Speed kan du få möjlighet till långa uppdrag som i vissa fall leder till direktanställning på företaget. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta lokala kontakter inför framtiden. För kommande behov söker vi nu dig som har industrirelaterad utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Om uppdraget
På Speed är vi ständigt på jakt efter nya talanger i Ulricehamn! Vi samarbetar med flera företag som kommer ha personalbehov i framtiden. Vi vill vara beredda på att skicka ut dig på långa uppdrag hos företagen och därför vill vi gärna att du anmäler ditt intresse till oss! Vi samarbetar med företag som arbetar med logistik, verkstad och industri i Ulricehamn. Detta gör att arbetsuppgifterna kommer variera beroende på vilket jobb som passar just dig.

Det kan röra sig om tjänster som:
- truckförare
- maskinoperatör
- montör
- verkstadspersonal

De flesta arbetstider är förlagda till tvåskift.

Missa inte din chans att bygga på ditt CV och få en möjlighet till att bli rekryterad direkt till ett företag i Ulricehamn!

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!


Din profil
Som person krävs det att du är noggrann och har ett gott ordningssinne, du har lätt för att samarbeta, kan ta egna initiativ och jobbar mot uppställda mål. Stor vikt kommer att läggas i personlighet och engagemang. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi ser att du har en utbildning på gymnasienivå inom verkstadsteknik eller mekanik. Som person är du händig med ett mekaniskt/tekniskt intresse och ett driv när det gäller att lära sig nya saker. Har du erfarenhet av ritningsläsning så är det en fördel. Körkort och tillgång till bil är ett krav och truckkort är mycket meriterande.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: industrimedarbetare, montör, maskinoperatör

Snabbfakta

Jobb
Industrimedarbetare

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-10-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.