Vi söker gruppledare till ytmontering


Vill du arbeta i en utvecklande roll som gruppledare inom en elektronikproduktion? Har du intresse för varierande arbetsuppgifter som innefattar produktionsplanering, underhåll av maskiner och ansvar för personal? Då är detta jobb för dig!

Om uppdraget
Som gruppledare arbetar du tätt ihop med närmsta chef. Inom tjänsten förekommer ansvar för bemanningen, framtagande av personliga mål för personalen och uppföljning av medarbetarsamtal. Tjänsten innebär även att du kommer ha ansvar för att stötta operatörerna i det dagliga arbetet och underhållning av maskinparken.

Andra exempel på arbetsuppgifter:
- Vara delaktig i att ta fram och följa upp relevanta mål
- Aktivt arbeta för att effektivisera, förbättra och utveckla produktionsprocesser
- Ansvara för att gruppen följer instruktioner och erforderliga kvalitetskrav
- Ansvara för att gruppen känner till och följer policys och regler
- Representera gruppen i interna & externa mötes forum


Om bolaget
Foab Production AB grundades 1982 och består idag av ca 40 medarbetare. Foab Production har nyligen flyttat till nya, fräscha och produktionsvänliga lokaler på Hisingen, Göteborg.
De specialiserar sig inom utveckling och tillverkning av allt inom elektronik. Grunden i deras verksamhet är allt ifrån prototyper till stora återkommande serier som produceras igenom deras högt automatiserade produktion.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Som gruppledare på ytmonteringen krävs det att du har ett tekniskt intresse. Du är även noggrann, har ett bra ordningssinne och kan ta eget initiativ. Du är en naturlig ledare som drivs av att skapa ett trivsamt arbetsklimat. Som gruppledare är hög kvalitet och god leveransprecision i fokus och du hittar gärna lösningar för att effektivisera rådande processer.

Krav:
- Tekniskt intresse
- Någon form av tidigare erfarenhet inom ledarskap
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet av ytmontering
- Erfarenhet av lödning
- Erfarenhet av att arbeta inom en elektronikproduktion
- Utförd ledarskapsutbildning
- Utbildning inom teknik/elektronik


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Välkommen med din ansökan!

Sökord: ytmontör, SMT, lödning, elektronikmontör, montör, elektronik, teamleader, gruppledare, produktion


Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-02-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.