Vi söker ytmontörer till vår kund i Göteborg!


Har du ett tekniskt intresse? Vill du arbeta på ett högteknologiskt företag där man jobbar med tillverkning inom elektronik? Då är detta tjänsten för dig!
Vi söker nu ytmontörer för långsiktiga uppdrag i Göteborg.

Om tjänsten
Som ytmontör kommer du att arbeta vid ytmonteringsmaskiner i en modern produktionsavdelning.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Programmering och underhåll av maskin
- Avsyning

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Din profil
Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom elektronik. Vår kund arbetar utifrån principerna helhetssyn och lärande, detta ställer krav på dig som medarbetare att vara effektiv, pålitlig och ansvarstagande så att dina och gruppens mål möter kraven på leveranstid och kvalitet. Vi tror också att du som söker är en driven, positiv och prestigelös person.

Krav:
- Du är engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten.
- Du har en bakgrund inom elektronik.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
- Erfarenhet av ytmontering.
- Erfarenhet av manuell avsyning.
- Erfarenhet av reparering av kretskort.
- Lödcertifikat.
- Körkort och tillgång till bil.
- Möjlighet till att arbeta skift.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!
_______________
Sökord:
Ytmontör, ytmontering, SMT, avsyning, lödning, elektronikmontör, montör, maskinoperatör.

Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-02-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.