Vill du vara med och bygga Lilla Edet tillsammans med oss?


Lilla Edets kommun expanderar i snabb takt – här byggs bostäder och verksamhetslokaler av olika slag och därmed växer även behovet av skolor, förskolor och fritidslokaler. Under de närmaste åren kommer vi att driva en rad projekt i storleksordningen 600 – 700 miljoner. En ny stadsdel i Lödöse, utbyggnad av skolor, idrottshallar, förtäta centrum med mera. Med anledning av detta söker vi en Byggprojektledare.

Om tjänsten
Som Byggprojektledare hos EdetHus ansvarar du för bolagets byggprojekt och underhåll av fastighetsbeståndet. Tillsammans med vår ekonomichef gör du upphandlingar av byggprojekt – stora som små. Även årsupphandlingar av entreprenörer och konsulter kommer att ligga på ditt bord.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Projektledning, projekteringsledning och byggledning
• Driva bolagets projekt från idé till färdigställande
• Upphandla byggprojekt och årsavtal
• Ansvara för bevakning av garantier och besiktningar
• Upprätta underhållsplaner
• Driva större underhålls- och reparationsarbeten
• Vara byggherrens representant vid byggnationerna
• Vara behjälplig vid upprättande av årsbudget för fastighetsunderhåll
• Ansvara för dokumentationen i form av ritningshantering, bygghandlingar etc.
• Planera, organisera och leda arbete i projekten mot uppsatta mål, budget och tidsplaner
• Ansvara för projektens övergripande mål enligt direktiv från bolagets ledning och styrgrupp


Om bolaget
EdetHus som är helägt av Lilla Edets kommun, förvaltar lokaler för kommunal verksamhet, industrilokaler, mark för exploatering samt bostäder. Vi sysslar med administrativ och teknisk förvaltning, kapitalförvaltning samt genomförande av projekt för om-, till- och nybyggnationer. Förvaltningen omfattar även externt ägda fastigheter.

EdetHus har till uppgift att trygga kommunens försörjning av kommersiella lokaler, bostäder och förvaltningsfastigheter. Förvaltningen bedrivs till största delen med egen personal. Vi förvaltar ca 140 000 m2. Vi sitter i nyrenoverade och trevliga lokaler vid Göta älvs strand i Göta.

Läs mer om oss på edethus.se


Din profil
Du som söker har några års erfarenhet av projekt- och byggledning eller motsvarande. Du är drivande och resultatinriktad. Meriterande är en högskoleutbildning eller YH med inriktning bygg.

För att fungera, trivas och kunna göra ett bra jobb hos oss har du lätt för att ta in information och är inte rädd för att utmanas. Som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du är prestigelös och hugger i där det behövs. Gentemot dina kollegor är du hjälpsam men har inga problem att arbeta självständigt. Du är nyfiken, vill lära dig och är inte rädd för att agera. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt, vilket ställer krav på god kommunikationsförmåga och en serviceinriktad anda.


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_________

Sökord: byggprojektledare, byggprojekt, projektledare, projektutvecklare, byggingenjör, byggarbetsledare, projektansvarig


Snabbfakta

Jobb
Byggprojektledare

Ort
Lilla Edet

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2022-02-08

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.