Webbutvecklare till Rivercode


Vill du arbeta med webbutveckling på ett expansivt bolag? Nu söker Rivercode en driven Webbutvecklare som vill arbeta med ett av de ledande e-handelsbolagen inom mode.

Om tjänsten
Som Webbutvecklare hos oss på Rivercode arbetar du med webbutveckling hos vår kund i Göteborg – ett snabbväxande e-handelsföretag med en inspirerande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken.

Som Webbutvecklare erbjuds du:
- Möjligheten att påverka och forma din egen utveckling
- Spännande och utvecklande uppdrag
- Kollegor med ett brinnande intresse för programmering

Du kommer att arbeta på vår kunds kontor i centrala Göteborg. Du blir en del av ett tight team där du arbetar i nära samarbete med bl.a. utvecklare och designers i en utvecklande miljö.


Om oss
Rivercode är en digitalbyrå grundad 2012 med målet att skapa digitala lösningar för företag som vill ligga i framkant. Under resan har omvärlden förändrats, men vår målsättning är lika relevant som någonsin – att hjälpa företag lyckas i det digitala landskapet. Rivercode levererar allt från e-handelslösningar till skräddarsydda webb- och mobilapplikationer. Styrkan ligger i att kunna möta det behov av flexibilitet och snabbrörlighet som dagens digitala landskap kräver. Rivercode sätter alltid kvalitet och kundernas trygghet främst och levererar allt från enklare webbprojekt till skräddarsydda lösningar. Läs mer om oss på rivercode.com.

Om dig
Brinner du för utveckling och design? Vi söker dig som har minst 2–3 års erfarenhet av webbutveckling, antingen på byrå eller som konsult. Du känner dig trygg i din erfarenhet och kompetens inom nedan områden:

- Front-end: HTML5, CSS3, Javascript, .NET och React
- E-handelssystem: Minst 3 års erfarenhet av Episerver Commerce
- Bildbehandling: Photoshop eller Gimp

- Meriterande: Goda kunskaper i engelska

Som person är du flexibel och lösningsorienterad, och trivs med att arbeta i team. Du har en positiv attityd och är ärlig och ödmjuk. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik och programmering och håller dig uppdaterad på nya möjligheter och trender inom området. Du har höga mål i din personliga utveckling och brinner för att hela tiden bli bättre!

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

För frågan om tjänsten eller bolaget kontakta Rekryteringskonsult Johan Cardell på 033–7225930 eller johan.cardell@speedgroup.se.

Snabbfakta

Jobb
Webbutvecklare

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-06-23

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.