Speed group logisik

Vårt erbjudande

Allt från lagerplats till totalansvar

Självklart kan vi med över hundratusen kvadratmeter lageryta erbjuda säker och modern lagerplats. Men styrkan i vårt erbjudande ligger i flexibiliteten i allt runtomkring – snabba integrationslösningar oavsett system, balans av svängningar i volym, smarta distributionslösningar och affärsdrivande uppföljningar.

Vårt erbjudande kan enklast sammanfattas i ett ord – flexibilitet. Anledningen är enkel: våra kunder agerar på marknader som präglas av snabbhet, föränderlighet samt krav på anpassning och kundunika lösningar i alla led. Då är det sådana logistiklösningar vi ska erbjuda.

Det är bland annat därför vi har sett till att snabbt och säkert kunna arbeta i kundens system genom vår IT-lösning Enterprise Service Bus. Med vår lösning kan vi övervaka data i hela det logistiska flödet och inte bara för den fysiska produkten. Vidare arbetar vi med uppföljningar på såväl strategisk som operativ nivå. Det betyder att du som kund alltid har kontroll över vad som händer och kan förbereda för framtiden. Självklart erbjuder vi också tjänster som tull och spedition, montering, ompackning, ordermottagning, returhantering och bonded warehousing.

Certifieringar

Speed Logistics är certifierat enligt ISO 9001:2015 och 14 001:2015

LOGISTIK

Allt från lagerplats till totalansvar

Läs mer

BEMANNING & REKRYTERING

Flexibel bemanning & träffsäker rekrytering

Läs mer

PRODUKTION

Spetskompetens inom elektronikproduktion

Läs mer

KARRIÄR

Dags att ta nästa steg i karriären

Läs mer