Speed group logisik

Lager och logistik

Allt från lagerplats till totalansvar

Självklart kan vi med över hundratusen kvadratmeter lager erbjuda säker och modern lagerplats. Men styrkan i vårt erbjudande ligger i flexibiliteten i allt runtomkring – snabba integrationslösningar oavsett system, balans av svängningar i volym, smarta distributionslösningar och affärsdrivande uppföljningar.

Vårt erbjudande kan enklast sammanfattas i ett ord – flexibilitet. Anledningen är enkel: våra kunder agerar på marknader som präglas av snabbhet, föränderlighet samt krav på anpassning och kundunika lösningar i alla led. Då är det sådan lösning på logistik vi ska erbjuda.

 

Det är bland annat därför vi har sett till att snabbt och säkert kunna arbeta i kundens system genom vår IT-lösning Enterprise Service Bus. Med vår lösning kan vi övervaka data i hela logistikflödet och inte bara för den fysiska produkten. Vidare arbetar vi med uppföljningar på såväl strategisk som operativ nivå. Det betyder att du som kund alltid har kontroll över vad som händer och kan förbereda för framtiden. Självklart erbjuder vi också tjänster som tull och spedition, montering, ompackning, ordermottagning, returhantering och bonded warehousing.

Certifieringar

Speed Logistics arbetar enligt ISO 9001 och ISO 14001, och är certifierade sedan 2016.