Speed group logisik

Lager & logistik

Våra tjänster

3PL – Tredjepartslogistik

Industri
Med noggrannhet kring kvalitet och säkerhet samt kunskap i sekvensering, batchflöden, light assembly och VMI, är vi en värdeskapande partner till våra industrikunder. Genom vår egen produktion med ständigt förbättringsarbete i Lean adderar vi även denna kunskap som modern partner till dig inom lager och logistik.

Elektronik
Kombinationen av att kunna erbjuda alarmklass 3 och säkerhetsklass 2 med bra standardprocesser, god erfarenhet av att hantera svängningar i stora flöden samt effektiv utredning av avvikelser, säkerställer vi kostnadseffektiv logistik för våra kunder. 

Detaljhandel

Som för alla branscher anpassar vi lösningarna utifrån våra kunders specifika behov. Har man butik finns det bättre och sämre tider för leveranser. Självklart med säkerhet kring stölder samt övervakning och spårbarhet av data i hela det logistiska flödet.

Bygg
Att ha material stående på en byggarbetsplats tar plats, kostar pengar och utsätter materialet för skaderisker. Vi anpassar leveranserna så de är på plats när materialet ska användas. Självklart med säkerhet kring stölder samt övervakning och spårbarhet av data i hela det logistiska flödet.

Transport

Vi hjälper er med allt från avtal till koordination av era transporter. Som en oberoende aktör hittar vi den transport som passar era behov och önskemål bäst.

Tull

Med stor erfarenhet och hög kompetens förenklar vi verksamheten för våra kunder genom att erbjuda tjänster kring tull utifrån branschspecifika behov avseende bland annat bonded warehouse (tullfria lager), införtullning och transiteringar.