Fordonslogistik.

fordonslogistik – när du vill hålla farten uppe.

På Speed i är specialister på fordonslogistik, kompetens vi skaffat när vi förvärvade Supplier Partner. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för förmontering, lagring och logistik av komponenter och bildelar, men också kvalitetssäkring och efterjusteringar. Lång erfarenhet av fordonslogistik tillsammans med hög servicegrad gör att vi kan hjälpa våra kunder att hålla farten uppe.

Fordonslogistik för dig i fordonsindustrin

Logistik är mycket mer än att leverera i tid.

Logistik är mycket mer än att leverera i tid – det handlar om att vara smartare från A till Ö. Och en av de viktigaste nycklarna till framgång inom logistik är kontroll. Därför har vi utvecklat ett unikt materialövervakningssystem. Varje inkommande låda tilldelas ett ID-nummer, vilket gör det möjligt för oss att övervaka den genom hela processen.

Fordonslogistik innefattar även kvalitetssäkring och omarbetning

Kvalitetssäkring & omarbetning.

Kvalitetssäkring och omarbetning gör vi antingen på plats hos din kund eller i dina egna lokaler. En tillfällig brist eller en felaktigt utformad fordonsdel behöver inte nödvändigtvis leda till produktionsstopp för din kund. Vi kvalitetssäkrar små och stora leveranser och utför de nödvändiga omarbetningarna. Snabbt, kostnadseffektivt och med högsta kvalitet.

Fordonslogistik involverar lagring av komponenter och fordonsdelar

lagring.

Intelligent lagring handlar om att betrakta varje låda individuellt. Oavsett mängden varor vi har i lager, håller vi alltid koll på varje enskild artikel. ID-numret på varje paket hjälper oss att betrakta dem som ”individer”. En lokal lageranläggning tar dig närmare din kund. Det gör det möjligt för dig att omedelbart reagera på oväntade orderändringar – och det erbjuder extra säkerhet vid produktion eller transportproblem..

Förmontering är en viktig del av fordonslogistik

förmontering.

Tidpunkten för slutanpassning av produkten är avgörande för ett slipat flöde. Ju senare, desto bättre. Genom att låta oss förmontera dina delsystem minskar du dina transportkostnaderna. Enstaka komponenter är billigare och säkrare att hantera och transportera än komplexa, sköra delsystem.

Närhet till leverantör ger en rad fördelar.

Allt högre tryck och snabbare rörelse på en global marknad gör det allt viktigare för kunder att ha en närhet till sin leverantör. Fördelarna är kortare och snabbare väg till analys och korrektioner, ökade möjligheter att kontrollera och minska PPM och sänkta resekostnader. Dessutom med en nära relation till leverantören blir informationsflödet mer effektivt och förståelsen oftast bättre.

komplett partner till fordonsindustrin.

Låt oss ta hand om dina externa behov som anläggningsunderhåll, städning, logistik och produktionsstöd. Vi erbjuda dig en komplett och flexibel lösning som hanterar eventuella störningar i din produktion, eller om du helt enkelt behöver det extra stödet på grund av personalbrist eller en tillfällig ökning av produktionen. Veta att du har en pålitlig partner som du kan ringa för alla dina behov och som låter dig fokusera på din egen produktion..

Jag behöver hjälp med fordonslogistik.

Använd formuläret så kontaktar vi dig!

  Vill du prata fordonslogistik?

  Andreas Persson.

  andreas.persson@speedgroup.se
  0707 07 07 07

  Stefan mojanovski.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vestibulum imperdiet nulla. Maecenas finibus at nisi sed molestie. Proin sollicitudin est nec ex facilisis pellentesque. Duis at vulputate magna, non tristique arcu. Aenean luctus mi ornare nisl commodo condimentum.