Industriell logistik är vårt DNA.

Logistik för industri

Vi kan logistik för industri. Baserat på en mängd kundsamarbeten har vårt erbjudande utvecklats genom åren till något unikt på marknaden. Det handlar om allt från moderna lagerytor och skeppningar över hela jorden till kvalitetssäkrade och kundanpassade flöden. Dessutom kan vi hjälpa dig som kund att balansera dina personalvolymer, så att din verksamhet alltid är 100 procent rätt bemannad.

Branschspecifik logistiklösning för industri.

Speeds historia börjar med tre ivriga entreprenörer med bakgrund inom industriell logistik och produktion. De såg en möjlighet i outsourcing av logistik och personalprocesser. Ända sedan dess är industriell logistik en del av vårt DNA.

Baserat på unika kundsamarbeten har vi successivt förfinat vår industriella logistik till vad vi idag anser vara en på marknaden unik lösning. Med avstamp i våra moderna lager i Borås, Göteborg och Stockholm på totalt över 200 000 m2, erbjuder vi plock, pack och internationella skeppningar till jordens alla hörn. Självklart har vi de tillstånd som krävs för att vara din internationella logistikpartner och med Astro som WMS och iCore som integrationsmotor säkerställer vi effektivitet och kvalitet i dina flöden. Men det är inte allt. Vi har också insett att vissa kundanpassningar görs effektivast i flödet. Därför kan vi efter kundorder konfektionera dina kabelleveranser, konfigurera dina servrar eller slutmontera kundanpassat. Och med tanke på att vi har egen utbildning av elektronikmontörer samt flexar ut vår personal till externa bemanningskunder om du har lägre efterfrågan ett tag, så blir helheten något unikt på marknaden. Det är vi mycket stolta över.

Logistik för industri. Speed är engagerade och hittar lösningar.

”Speed har under många års samarbete alltid visat på stort engagemang och bra förmåga att alltid hitta lösningar på våra behov. ”

Håkan Johansson, RUAG Space AB

AVANCERADE TILLÄGGSTJÄNSTER.

Som en integrerad del i vår industrilogistik erbjuder vi produktionsnära tjänster i ESD-miljö sedan många år tillbaka. Tack vare Speeds ursprung från elektronikindustrin möjliggör vi avancerade tilläggstjänster som man annars inte möter i traditionella logistikbolag.

Produktionsnära tjänster i ESD-miljö
Logistik för industri - vi konfigurerar servrar

konfigurering av servrar.

Som en naturlig del av logistikuppdraget tillhandahåller vi flertalet konfigurationstjänster av servrar. Det är möjligt tack vare vår mångåriga erfarenhet inom industriell elektronik.

Jesper Andersson - specialist logistik för industri.

Vill du prata logistik för industri?

Kontakta Jesper Andersson på 0708 16 68 37!
Jesper är specialist på logistiklösningar för industriföretag.

This site is registered on wpml.org as a development site.