Speed Group Toppbild Tidningar

Arkiv

SPEED GROUP

Nyheter

Published:

Mats Johnson utsedd till ny VD i Speed Group

Mats Johnson har utsetts till ny VD i Speed Group, en ledande leverantör av logistik- och bemanningstjänster. Mats kommer närmast från rollen som logistikdirektör på Tamro och tillträder tjänsten senast i december 2019. Under tiden fortsätter Jan Krepp verka som tillförordnad VD.

...

Published:

IF Elfsborg: ”Vi är en klubb för alla”

Damlagssatsningen, fotbollen som integrationsplattform och vad sponsorerna betyder för klubbens verksamhet och framgång är några av ämnena som avhandlades när vi träffade Stefan Andreasson, Klubbchef på vår sponsorsklubb IF Elfsborg, för en pratstund.

- Vi ger oss aldrig in i...

Published:

Hållbarhetsrapport 2018

I dagarna släpptes Speed Groups hållbarhetsrapport avseende 2018. ​Rapporten utgår från bolagets fyra fokusområden, vilka är Miljöanpassad verksamhet, Hållbar organisation, God affärsetik och starka värderingar samt Samhälle och social sponsring.

Hållbarhet är viktigt för Speed...

Published:

Borås Fältrittklubb: ”En plantskola för framtida kvinnliga ledare”

Borås Fältrittklubb är en av Speed Groups nya sponsortagare – en klubb som tar ett aktivt samhällsansvar med sociala projekt, jämställdhet och miljö i fokus. Vi träffade föreningens VD Sara Eriksson och hållbarhetsexperten och tidigare ordföranden i klubben Jenny Larsson, för ett...

Published:

Marbo Basket: ”Hos oss finns en plats för alla”

På Speed Group har vi glädjen att presentera en av de nya klubbarna vi sponsrar: Marbo Basket – en klubb där jämställdhet och likabehandling står i fokus. Vi träffade Frank Alm och Fredrik Almqvist, eldsjälar, tränare och klubbchefer, för att prata om klubben, satsningarna på...

Published:

Speed Group i spännande samarbete för starka team

Med fokus på att skapa starka, engagerade team tar Speed Group hjälp av det digitala verktyget Winningtemp och eventbyrån Aventi för att i realtid kunna mäta och följa upp personalens upplevelse av arbetssituation och ledarskap.

 - Friska, motiverade, engagerade och kompetenta...

Published:

Speed Group tecknar samarbetsavtal med Fristads AB

Speed Group har tecknat ett samarbetsavtal med Fristads AB. Avtalet innebär att Speed Group är huvudleverantör av personal till avdelningarna Lager och Value Added Services (VAS).  

Fristads AB ingår i Fristads Kansas Group, som är Europas största leverantör av yrkes- och...

Published:

Speed Group tecknar logistikavtal med ICA Sverige

Ett samarbetsavtal mellan Speed Group och ICA Sverige har tecknats, vilket innebär att Speed Group kommer att hantera delar av ICA Sveriges flöden från Göteborgs hamn.


Från 1 mars 2019 kommer Speed Group att hantera ICA Sveriges flöden av kolonialgods och non-food från Göteborgs...

Published:

VD Peter Nilsson lämnar Speed Group

Peter Nilsson lämnar sin roll som VD för Speed Group. Bolagets CFO Anders Appelqvist har utsetts som tillförordnad VD tills permanent VD har rekryterats.

Avgående VD Peter Nilsson var initialt en del av Speed Groups styrelse innan han hösten 2016 tog över rollen som VD. Peter...

Published:

Speed Group fortsätter att växa på Viared i Borås

Nu ska den nya fastigheten som Logicenters under 2018 uppfört för Speed Groups räkning byggas ut. Logistikanläggningen ska bli hela 83 000 kvm och därmed i storlek med 12 fotbollsplaner. Belägen i strategiska Viared blir den miljöklassade anläggningen en av de största i Norden...