Det här är Speed och lite till.

Speed tar hand om komplexa logistik- och personalutmaningar. Allt enligt en enkel arbetsfilosofi: Vi löser det. Vi har aldrig varit ett renodlat logistik – eller bemanningsföretag. Istället erbjuder vi en integrerad variant av båda delarna. För oss handlar det om att planera, leda och implementera flöden. Så snabbt, effektivt och hållbart det någonsin går. Oavsett om det är inom lager, logistik, bemanning, rekrytering eller utbildningar. Dessutom arbetar vi mot att vara CO2-neutrala senast 2025. Med det i åtanke är en investering i Nordens största takinstallation av solceller på våra lagertak, lika självklar för oss som att erbjuda kundunika lösningar.

Redan från starten fanns tanken att kombinera en bredd av tjänster i en samlad affärsmodell, för att tillmötesgå industrins ökade behov av flexibilitet och kortare ledtider. Nyckeln till framgångsresan har varit att vi tidigt bestämde oss för att inte se oss som ett renodlat bemannings- eller logistikföretag. Därför handlar inte våra affärer enbart om bemanning eller logistik utan ofta är det en hybrid av de olika delarna. En affärsmodell som har fungerat i snart 20 år.

LOGISTIKLÖSNINGAR på hög nivå.

Vi löser dina logistikutmaningar. Oavsett om det handlar om lite extra lagerutrymme vid toppar eller hjälp med hela kedjan – från inleverans till utleverans och allt däremellan. Vi är en 3PL-leverantör som även erbjuder 4PL. Med över 200.000 m2 lageryta och en hög automationsgrad löser vi det mesta!

PERSONALLÖSNINGAR för korta & långa behov.

Vi löser dina personalutmaningar – både vid kortare toppar och permanenta lösningar. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag har vi en bred och djup erfarenhet och det är den som blir din trygghet. Med andra ord blir vi gummibandet i din verksamhet! Behöver du nyanställa hjälper vi dig att matcha rätt kandidat till dina behov, som både har det som krävs men också passar in i kulturen. Finns det kunskapsluckor bland dina medarbetare täcker vi även detta. Vi erbjuder såväl standardutbildningar som kundspecifika upplägg.

Senaste nytt från speed.

Ta del av senaste nytt från Speeds värld.

Frågor som ligger oss lite extra varmt om hjärtat.

Det finns organisationer och initiativ vi gärna stöttar. Som har samma värderingar som vi och värnar om människa eller miljö.

Läs mer om våra Hjärtefrågor

Speeds ledning & Styrelse.

Människor med olika kompetenser och erfarenheter bildar Speeds ledningsgrupp och styrelse. Jesper Andersson är vår VD.

Vi är en del av ratos.

Speed är sedan 2015 en del av börsbolaget Ratos. Det innebär en trygghet för oss som bolag. Och för dig som medarbetare och kund.