Vi löser din bemanning, rekrytering och utbildning.

Vi skapar möjligheter av dina Personalutmaningar.

Personallösningar så som tjänster kring bemanning, rekrytering och utbildning ligger i vårt DNA. Det gör att vi älskar att hitta rätt man eller kvinna till rätt plats. Med fokus på industri, logistik och elektronik har detta blivit något av en konstform som vi har förfinat i decennier och blivit lite av experter på. Oavsett om det handlar om bemanning eller rekrytering, på kort eller lång sikt, har vi de skräddarsydda lösningarna för just din verksamhet. På så sätt kan du se oss som en problemlösare vid arbetstoppar, säsongsvariationer, föräldraledighet, sjukfrånvaro, konjunktursvängningar eller semestrar. Dessutom erbjuder vi olika typer av utbildningar som öppnar nya möjligheter för dig som arbetsgivare men också för dina medarbetare.

Rätt bemanning skapar balans

Med Bemanning får du flexibilitet i din verksamhet.

Vi säkerställer att du alltid har rätt bemanning, såväl vid arbetstoppar som lugnare perioder. På så sätt blir vi balanshjulet i din verksamhet.

Rekrytering är en viktig process sin inte får gå fel

Vi hjälper dig att Rekrytera rätt man till rätt plats.

En rekrytering är en viktig process som inte får gå fel. Vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning är en trygghet för dig att vi kommer att hitta rätt oavsett om det gäller rekrytering, inhyrning eller utvärdering.

Truckutbildning

Utbildning som ger rätt kompetens för att fixa jobbet.

Kunskapsluckor sänker produktiviteten och flexibiliteten. I vissa fall kan de till och med innebära en säkerhetsrisk. Vi finns här för att täppa till dem. Med utbildningar inom elektronik, truckutbildning och säkerhet.

Personallösningar inom bemanning och rekrytering

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med dina personalutmaningar? Kontakta oss idag!

Mikael Bengtsson, Key account Manager på Speed

Mikael Bengtsson

Mikael jobbar som Key Account Manager på Speed. När det gäller att hitta hitta rätt bemannings-, rekryterings- och utbildningslösning är han oslagbar. Slå honom en signal eller skicka ett mail!

0737 46 15 29

Sanel Duzel, Key Account Manager på Speed

Sanel Duzel

Sanel jobbar som Key Account Manager på Speed. Även han är specialist på personallösningar för tillfälliga eller permanenta behov. Ring honom eller skicka ett mail!

0765 26 10 20

This site is registered on wpml.org as a development site.