Nyckelordet för bemanning är flexibilitet.

Bemanning är en balanskonst

Hela vår idé med bemanningslösningar bygger på flexibilitet. Vi säkerställer att du alltid har rätt bemanning, såväl kompetensmässigt som numerärt. Du får engagerade, kreativa och kompetenta medarbetare som gör skillnad varje dag. Med vårt helhetstänk, som även inkluderar logistiklösningar och utbildningar, utmanar vi konventioner och branschens traditionella bemanningslösningar.

Balansera din verksamhet med bemanning

Konsten att balansera rätt.

Vi såg tidigt företagens behov av att kunna balansera sin verksamhet. Inte bara under bättre eller sämre konjunkturer, det handlar mer om att hela varuflödeskedjan har genomgått en metamorfos de senaste decennierna. Då var allt mer utspritt och jämnt fördelat över olika säsonger. Nu är fluktuationerna kraftiga, både över säsong och för skilda branscher. Topparna är högre och dalarna djupare. Det ställer helt andra, mer flexibla, krav på företagens organisationer och medarbetare. Lösningen vi erbjuder är stärkt bemanning vid toppar, rätt bemanning under lågsäsong. Vi hjälper dig helt enkelt att hitta rätt balans varje dag, varje timma.

Få samma personal nästa gång. Och nästa. Med rätt bemanning.

återkommande bemanningspersonal skapar trygghet.

En unik fördel med att använda vår bemanningstjänst är möjligheten att få samma personal även nästa gång. Och nästa. Du slipper lära upp nya medarbetare och sparar på så sätt både tid och pengar. Samtidigt som kvalitetsnivån bibehålls på en konstant hög nivå. För många kunder blir fördelarna uppenbara, om inte förr, när en plötslig produktionstopp inträffar. När vår personal för tillfället inte är uthyrda arbetar de på vårt eget lager eller höjer sin kompetens genom våra utbildningar.

Våra bemanningsanställda har det som krävs. Alltid.

När du använder inhyrd personal från oss, kan du vara säker på att varje medarbetare har den utbildning som krävs. Utöver det dagliga lärandet bedriver vi internt hos oss systematiskt olika kurser och kompetenshöjande insatser inom exempelvis truckförarutbildning, produktion/lödning, ledarskap och arbetsmiljö. För att säkerställa att varje individ får den träning och utbildning som behövs, har området kompetensutveckling ett särskilt kapitel i de samtal som varje medarbetare hos oss årligen har tillsammans med sin chef.

Bemanning med den utbildning som krävs.
Catarina Frisk, Ludvig Svensson

”Speed är snabba, professionella och har en stor förståelse för vad jag som kund behöver. Jag är väldigt nöjd med vårt långa samarbete.”

Catarina Frisk, AB Ludvig Svensson

Vi erbjuder kombination av tjänster där bemanning är en

Använd hela oss.

Världen förändras och vi med den. Vår grundidé är dock fortfarande densamma som den var när vi grundade bolaget. Vi ska erbjuda en kombination av tjänster som underlättar våra kunders vardag på det mest resurseffektiva sättet. Om vi var en orkester skulle våra instrument vara lager, logistik, bemanning, rekrytering och utbildning. Var och ett låter bra men tillsammans fantastiskt. Vad vi försöker säga är att instrumenten kan utnyttjas separat men fungerar allra bäst i kombination. Först då uppstår den riktiga magin som inte sällan landar i nya affärsmöjligheter för våra kunder. Om inte det låter som skön musik, så säg.

Vi är experter på att lägga våra kunders organisationspussel

Vi pusslar, du fokuserar på ditt.

Vi är experter på att lägga tidskrävande pussel. Våra kunders organisationspussel. Vi ser inte bara till att allt rullar på oavsett vad som händer i omvärlden, vi ser till att alla bitar faller på plats så att du kan lägga all tid och energi på det du är bäst på. För att skapa en djupare förståelse har vi dessutom skapat speciella team inriktade på olika företag eller branscher, till exempel elektronik. Du bestämmer om vi ska bemanna din produktion eller logistik hos er, eller om vi ska vara hos oss. Oavsett vilket, varje dag lägger vi nya pussel och vi älskar det.

Vi har bemanning med utbildning

Ibland är lösningen utbildning.

Vi har bemanningsresurser med den utbildning du efterfrågar. De kan leverera det du efterfrågar med hög kvalitet både på lång och kort sikt. Många av våra kunder kombinerar den lösningen med att låta oss utbilda sina egna medarbetare. Hos oss eller på plats hos er. Ett exempel på ett sådant område är elektronik där vi erbjuder såväl teoretisk som praktisk utbildning. Utbildningsplanen sätter vi naturligtvis tillsammans med kunden.

Vi har enklare att se vilken kompetens som passar

Vi vet exakt vem du söker.

Vi har ofta djup kunskap och förståelse för våra kunders verksamheter eftersom vi samarbetar med dem inom många olika områden. Därför har vi också enklare att se vad det är för typ av kompetens eller andra egenskaper de söker. Det underlättar såväl vid bemanning som rekrytering. Vårt nätverk är stort och omfattar allt från yrkesarbetare inom lager, logistik, produktion och industri till tjänstemän inom ekonomi, teknik, marknad, försäljning, HR och administration.

Mångfald och öppenhet är en självklarhet för oss som arbetsgivare.

Vi är övertygade om att en sund och motiverande arbetsplats, präglad av mångfald och öppenhet, är det bästa sättet att nå uppsatta mål och samtidigt behålla och attrahera duktiga medarbetare. Som grundpelare har vi en mångfaldspolicy och en jämställdhetspolicy där vi tydligt beskriver hur vi ska agera och tänka när vi bygger Speed inför framtiden.

Mångfald och öppenhet - en självklarhet i vår bemanning
Auktoriserat bemanningsföretag

Auktoriserat bemanningsföretag – för din trygghet.

Vi är självklart auktoriserade genom Almega – både som rekryterings- och bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig som kund och för våra kandidater. Kvalitet och miljö är viktiga frågor för oss på Speed och därför arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001 och är certifierade enligt följande certifikat.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig till den perfekta bemanningen? Kontakta oss idag!

Mikael jobbar som försäljningschef för personallösningar på Speed. När det gäller att hitta rätt bemanningslösning är han oslagbar. Slå honom en signal eller skicka ett mail!
Mikael Bengtsson
0737 46 15 29