BEMANNING I BORÅS.

Hyr in personal i Borås

HYR PERSONAL I BORÅS.

Vi är ett bemanningsföretag med nästan 20 års erfarenhet av logistiklösningar och bemanning i Borås. Idag har vi cirka 800 kompetenta och engagerade bemanningsanställda som är uthyrda till drygt 70 lokala företag i Borås i olika storlekar. Vi vet med andra ord vad som krävs för att ditt företag ska lyckas möta de utmaningar som ni kan stå inför vad gäller bemanning och logistik.

Bemanningslösningar för Borås.

Behöver du hjälp med rekrytering eller bemanning i Borås? I staden som länge kallats för textilrikets vagga börjar ett maktskifte ta form. De e-handelsföretag som väljer att etablera sig i Borås blir allt fler. I takt med detta växer sig även konkurrensen om bemanning och rekrytering allt större. Sedan 2004 har vi hjälpt kunder i Borås att hitta rätt medarbetare och lösa tuffa utmaningar inom organisationsfrågor. Hos oss erbjuds ett helhetstänk som inte bara inkluderar bemanning, utan även rekrytering, logistiklösningar och utbildningar.

Foto: Jacob Sjöman

Ett bemanningsföretag med stor verktygslåda

Vi har lång erfarenhet av bemanning i Borås. Här jobbar vi med både större och mindre företag inom exempelvis industri med fokus på elektronik, lager, textil, handel och tillverkningsindustri. Vi värdesätter djup förståelse för våra kunders olika organisationer för att på bästa sätt kunna bistå med personaluthyrning, bemanning och rekrytering. Detta gör vi bland annat genom att skapa speciella team inriktade på olika företag eller branscher. Du kan välja om vi ska bemanna din produktion eller logistik hos er, eller om vi ska vara hos oss. Oavsett vilket, garanterar vi att din verksamhet blir ett så väloljat maskineri som möjligt med hjälp av rätt kompetens och stort engagemang.

VÅR LOGISTIK OCH PRODUKTION BLIR DIN KONKURRENSFÖRDEL.

Speed är inte ett renodlat bemanningsföretag, utan vi har även egen logistik och produktion. Viktiga delar från vilka vi hämtar kunskap och erfarenheter som vi sedan tar med oss in i vårt bemanningserbjudande till dig. Att vi har en egen verksamhet skapar förutsättningar för oss att bättre förstå vilka utmaningar du har, eftersom vi har liknande. Vi gillar att dela med oss av våra erfarenheter och trivs bäst när vi kan hjälpas åt med lösningar kring utmaningar vi har gemensamt.

Fler kandidater med UTBILDNING.

Att det råder kandidatbrist idag är något de flesta upplever och det är ofta svårt att hitta rätt kompetens. Tack vare att vi erbjuder utbildningar inom bland annat elektronik, lager och produktion har vi lättare att få fram fler relevanta kandidater. Utbildningen sker antingen hon oss eller på plats i era egna lokaler.

Bemanning i Borås för balanserad resurstillgång

För företag i perfekt balans.

Vår idé kring bemanning bygger på flexibilitet och balans. Med oss på din sida kan du alltid vara trygg med att ha rätt bemanning efter det behov företaget har för stunden. På så sätt kan du lägga din tid där den behövs mest och lita på att organisationen är i perfekt balans, varje dag. 

Bemanning i Borås av tjänstemän och yrkesarbetare

Rätt person på rätt plats.

Vi erbjuder en bred kombination av tjänster och ett stort nätverk med allt från yrkesarbetare inom lager, logistik, produktion och industri till tjänstemän inom ekonomi, teknik, marknad, försäljning, HR och administration. När du använder inhyrd personal från oss garanterar vi att du får engagerade medarbetare med rätt kompetens för tjänsten. En fördel med att samarbeta med oss kring bemanning är möjligheten att få tillbaka personal nästa gång du behöver förstärkning. Och gången efter det. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som kvaliteten kan bibehållas på en hög nivå. Precis där den hör hemma..

AUKTORISERAT BEMANNINGSFÖRETAG – FÖR DIN TRYGGHET.

Vi är självklart auktoriserade genom Almega – både som rekryterings- och bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig som kund och för våra kandidater. Kvalitet och miljö är viktiga frågor för oss på Speed och därför arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001 och är certifierade enligt följande certifikat.

Mikael kan allt om bemanning i Borås

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig till den perfekta bemanningen i BORÅS? Kontakta oss idag!

Mikael jobbar som försäljningschef för personallösningar på Speed. När det gäller att hitta rätt bemanningslösning är han oslagbar. Slå honom en signal eller skicka ett mail!
Mikael Bengtsson
0737 46 15 29