Bemanning i Göteborg.

Bemanning i Göteborg till lager, industri och handel

HYR IN PERSONAL i Göteborg.

Vi är ett bemanningsföretag med nästan 20 års erfarenhet inom logistiklösningar och bemanning i Göteborg. Med andra ord har vi stenkoll på vad som krävs för att möta de utmaningar som du kan stå inför vad gäller organisationsstrukturer. Idag har vi ett 100-tal bemanningsanställda som är uthyrda till ungefär 25 olika kunder i regionen. Vill du också ha förstärkning av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare? Då har du kommit till helt rätt bemanningsföretag.

Bemanningslösningar för FÖRETAG i Göteborg.

Vi hjälper dig med bemanning i Göteborg. I Sveriges näst största stad är arbetsmarknaden stor, kontinenten nära och konkurrensen om de främsta rekryteringskandidaterna stenhård. Men med oss på din sida kan du vara helt säker på att alltid lyckas hitta rätt person till rätt plats. Vi har varit på plats för att hjälpa företag i Göteborg med bemanning sedan 2004. Det har resulterat i värdefulla erfarenheter från flera olika branscher, samt ett brett nätverk av människor med många olika kompetenser. Med våra kunskaper inom bemanning och vår etablerade position i Göteborg kan vi ge dig ett försprång i pusslet kring bemanning. Hos oss erbjuds ett helhetstänk som inte bara inkluderar bemanning och rekrytering, utan även logistiklösningar och utbildningar. 

Bemanning i Göteborg - vi hjälper ditt företag

Ett bemanningsföretag med bred kompetens.

Speed har en lång erfarenhet av bemanning i Göteborg. Här jobbar vi med större och mindre lokala företag inom bland annat industri med fokus på elektronik och lager. För att se till att du får rätt kompetens vid bemanning och rekrytering har vi skaffat oss en djup förståelse för våra kunders verksamheter. Lärdomar, erfarenheter och kunskap från de olika branscher som vi är verksamma inom är viktigt för att på bästa sätt kunna förbättra våra tjänster. Det betyder förstås att även dina tjänster förbättras.

Vår logistik och produktion blir din konkurrensfördel.

Speed har fler ben än bemanning. Utöver personallösningar erbjuder vi bland annat även logistik och produktion. Affärsområden där vi hämtar kunskap och erfarenheter som blir viktiga i vårt bemanningserbjudande till dig. Genom vår egen verksamhet förstår vi bättre vilka utmaningar som du har, eftersom vi har samma. Vi gillar att dela med oss av våra erfarenheter och trivs bäst när vi kan hjälpas åt med lösningar kring utmaningar vi har gemensamt.

Utbildning genererar fler kandidater.

Idag upplevs en brist på kandidater på marknaden och det är ibland svårt att hitta rätt kompetens. Tack vare att vi kan erbjuda utbildningar inom bland annat elektronik, lager och produktion kan vi få fram fler kandidater. Utbildningen sker antingen hon oss eller på plats i era egna lokaler.

Bemanning bygger på flexibilitet och balans

EN FLEXIBEL AFFÄRSIDé.

Allt vi gör inom bemanning bygger på flexibilitet och balans. Vi hjälper dig att navigera rätt bland både toppar och dalar och ser till att du varje dag kan känna dig trygg med att ha rätt bemanning – såväl kompetensmässigt som numerärt. När du använder inhyrd personal från oss garanterar vi att du får engagerade medarbetare med rätt kompetens för tjänsten. Dessutom erbjuder vi den unika fördelen att få tillbaka samma personal nästa gång du behöver förstärkning. Det sparar dig både tid och pengar, samtidigt som du kan säkerställa att kvaliteten bibehålls på en hög nivå..

Bemanning inom lager, logistik, produktion och industri

DIN ORGANISATION, VÅR SPECIALITET.

Vi älskar att lägga pussel som gör att du kan lägga din tid och energi på det som du är bäst på. Hos oss finns därför speciella team inriktade på olika företag eller branscher som skapar en djupare förståelse för våra kunder. Med en bred kombination av tjänster och ett stort nätverk bestående av allt från yrkesarbetare inom lager, logistik, produktion och industri till tjänstemän inom ekonomi, teknik, marknad, försäljning, HR och administration, ser vi till att våra kunders vardag underlättas på det mest resurseffektiva sättet. 

AUKTORISERAT BEMANNINGSFÖRETAG – FÖR DIN TRYGGHET.

Vi är självklart auktoriserade genom Almega – både som rekryterings- och bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig som kund och för våra kandidater. Kvalitet och miljö är viktiga frågor för oss på Speed och därför arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Mikael kan allt om bemanning i Göteborg

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig till den perfekta bemanningen I GÖTEBORG? Kontakta oss idag!

Mikael jobbar som försäljningschef för personallösningar på Speed. När det gäller att hitta rätt bemanningslösning är han oslagbar. Slå honom en signal eller skicka ett mail!
Mikael Bengtsson
0737 46 15 29