Bli elektronikmontör.
Lättare än du tror!

Jobba som elektronikmontör - passar dig som är fingerfärdig

Du behöver inte vara ingenjör eller ha utbildning inom elektronik för att jobba som elektronikmontör. Fingerfärdighet, noggrannhet och ett visst teknikintresse räcker långt. Resten fixar vi med hjälp av internutbildning. Så ta chansen till nästa steg i din karriär – sök som elektronikmontör idag! Eller skicka in en spontanansökan så hör vi av oss!

GILLAR DU ATT GAMEA? DÅ kan du passa perfekt som elektronikmontör!

Mattias gick från att putsa fönster till att bli elektronikmontör. Nu trivs han som aldrig förr.

Mattias gick från att putsa fönster till att löda och montera kretskort på SAAB. Ett jobbyte han tycker är toppen. Idag bygger han kretskort och monterar ihop enheter utifrån ritningar. Han ägnar dagarna åt att löda och ibland reparerar han, lackar, limmar och modifierar saker.

Anlagstester visade att han hade vad som krävdes. Ett litet teknikintresse plus att han gillar att spela dataspel tror han själv var det som gjorde att han passade. Och en viss fingerfärdighet. Utbildning har han sedan fått på plats.

Mattias jobbar som elektronikmontör

En bra väg in till en spännande yrkesbana.

Att börja som elektronikmontör kan vara starten på en riktigt spännande resa. Dels för att du får utbildning för att komma igång och att det dessutom ofta finns fina möjligheter att vidareutvecklas och lära nytt när du blivit varm i kläderna. Kort sagt – att söka till ett jobb som elektronikmontör kan leda till en utvecklande framtid.

Spännande arbetsgivare i framkant.

De företag vi rekryterar elektronikmontörer till är ofta riktigt spännande bolag. Givetvis ligger de i framkant när det gäller teknik och utveckling och inte sällan jobbar de med vansinnigt coola lösningar och produkter.

OFTA Långsiktiga uppdrag.

Blir du rekryterad till ett bemanningsuppdrag som elektronikmontör satsar antingen vi eller uppdragsgivaren på att utbilda dig. Du får lära dig ett yrke från grunden. Det är en investering företaget gör i dig. Därför blir bemanningsuppdrag hos den här typen av företag oftast långsiktiga. Inte sällan leder uppdraget till en anställning hos kunden.

Är du SUGEN PÅ NYTT JOBB? Ta chansen och sök som elektronikmontör!

Aros behöver elektronikmontörer

Hos aros satsar man på elektronikmontörer.

Hos Aros Electronics jobbar man med elektronikproduktion, montering och lödning. Ett exempel på ett spännande företag där många elektronikmontörer trivs fint. Vi har gjort ett reportage.

Lediga jobb som elektronikmontör

LediGA jobb som ELEKTRONIKmontör.

På Speed har vi många kunder som ständigt har behov av härliga elektronikmontörer. Därför är det alltid idé att kika in och se vilka tjänster som är lediga just nu. Hittar du ingen som passar är du alltid välkommen med en spontanansökan!