Bemanning & rekrytering för industriföretag.

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering inom industri?

Rekrytering och bemanning till industriföretag är något av vår specialitet. Mycket till följd av att vi Vi har våra rötter inom industriell produktion. Sedan starten har vi arbetat nära våra kunder och på så sätt får vi på djupet en god och aktuell förståelse för våra industrikunders villkor, kompetenskrav och företagskultur. Vi har därför blivit något av specialister på att lösa personal inom industri. Precis som vi tar hand om ditt personalbehov vid tillfälliga toppar eller längre uppgångar, kan vi även ordna mer permanenta lösningar. Antingen via bemanning eller rekrytering.

Bemanning och rekrytering till industriföretag - rätt kompetens i rätt tid

Kompetens för industriföretag

Vi gör våra industrikunders produktion starkare och mer effektiv genom att balansera personalvolymerna. Fördelen för dig är att vi kan lösa allt från enstaka insatser till helhetslösningar där vi tar fullt ansvar för att din verksamhet alltid är 100 procent rätt bemannad. På många företag finns avdelningar som är mycket känsliga för oplanerad frånvaro. För att undvika kritiska situationer kan du abonnera på en kompetenspool från Speed. Eller kanske står du inför ett större projekt där du behöver frigöra ordinarie funktioner under en viss period och ta in ersättare?

Oavsett om du behöver förstärka med några enstaka personer eller en hel projektorganisation har vi personal för industriföretagens alla funktioner, såsom montörer, operatörer, produktionstekniker, ingenjörer och inköpare. Helt enkelt personal som är vana vida att arbeta mot tuffa mål och tajta deadlines. Samtidigt har vi egen logistik och produktion och kan därför belägga din personal i vår egen verksamhet om du skulle få en lägre efterfrågan ett tag. Det är ganska speciellt på marknaden, och något vi är mycket stolta över.

Rekrytering till industriföretag - vår specialitet

”SPEED ÄR PROFFSIGA OCH ENGAGERADE. VÅRA REKRYTERINGSBEHOV HAR ALLTID PRIORITERATS OCH LÖSTS SNABBT. REKOMMENDERAS STARKT!”

Adam Ciesz, Uponor Infra AB
Kontakta oss för hjälp med bemanning och rekrytering till industriföretag

HAR dITT FÖRETAG PERSONALUTMANINGAR VI KAN HITTA EN LÖSNING TILL?

Vill du prata bemanning och rekrytering till industriföretag? Då är det perfekt att kontakta Mikael, eftersom han hjälper dig till ett bra upplägg, anpassat just för ditt företag.
Mikael Bengtsson
0737 46 15 29