Konsten att hitta rätt medarbetare.

VÄGEN TILL EN LYCKAD REKRYTERING.

Att hitta och anställa rätt medarbetare är något av en konst. Många saker ska vägas in i den totala bedömningen. Den teoretiska kunskapen väger alltid tungt men värderingar, social kompetens och referenser behöver också vara med i vågskålen. I vår verktygslåda har vi redskap som säkerställer att rekryteringsprocessen alltid leder fram till den mest optimala lösningen och att vi undviker kostsamma blindskär. Vår långa erfarenhet är en trygghet för dig att vi kommer att hitta rätt, oavsett om det gäller rekrytering, inhyrning eller utvärdering.

FRAMGÅNGSFAKTOR 1: erfarna rekryterare.

Erfarna rekryterare som är lite mer personliga i allt de gör, i varje kontakt. Du märker det på vårt engagemang, det där extra telefonsamtalet, sättet vi ställer frågor på, vår drivkraft att hitta den mest optimala lösningen. En känsla båda parter ska uppleva, både du som kund men också våra arbetssökande.

FRAMGÅNGSFAKTOR 2: SÄKER PROCESS.

En kvalitetssäkrad rekryteringsprocess där vi är experter på att matcha rätt kandidat med just ditt behov. Genom en grundlig uppdrags- och kravprofilstagning följt av löpande dialog, uppföljning och utvärdering lär vi känna våra varje kund på djupet och kan på så sätt hitta de mest optimala kandidaterna. Och många gånger får vi förtroendet att växa tillsammans med våra kunder i ett nära och långsiktigt samarbete.

FRAMGÅNGSFAKTOR 3: NÄTVERK i världsklass.

Ett nätverk i världsklass är en förutsättning för att få fram bra kandidater. Vi har den rätta fingertoppskänslan för var vi ska leta och ett härligt gäng i vår bank.

”Jag gillar Speeds rekryteringsprocess, DEN sticker ut.”

Med utgångspunkt i ditt företags behov, utmaningar och affärsmål hittar vi och attraherar de mest lämpade kandidaterna för varje tjänst. Och vi gör det på ett professionellt och personligt sätt.

” Jag gillar deras rekryteringsprocess som sticker ut, framför allt sättet att göra profiltagningar på. Sedan sättet de tar hand om kandidaterna på är otroligt proffsigt, även de som inte får jobbet, det är viktigt för oss.”

Möt Joakim Backlund, produktionschef på IMI Hydronic som gjort många rekryteringar tillsammans med Speed genom åren.

Auktoriserad rekrytering

Auktoriserad REKRYTERING för din trygghet.

Vi är självklart auktoriserade genom Almega – både som rekryterings- och bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig som kund och för våra kandidater. Kvalitet och miljö är viktiga frågor för oss på Speed och därför arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Rekrytering skräddarsydd för ditt uppdrag

Skräddarsy ditt rekryteringsuppdrag.

Vi är ett rekryteringsföretag som kan hjälpa dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Du väljer själv om du vill ha hela paketet eller plocka russinen ur kakan. För att resultatet ska bli bästa möjliga anpassar vi metoder och innehållet i rekryteringsprocessen, helt utifrån hur du vill lägga upp rekryteringen eller inhyrningen.

Vi är lite petigare.

Vi har sysslat med rekrytering och inhyrning av tjänstemän och ”kollektivare” i väldigt många år och vi gör det på vårt eget speciella sätt. Det är i alla fall vad vi ofta får höra. Sådant värmer. Skillnaden är kanske vårt bemötande men också våra metoder. Vi drar oss aldrig för att vara petiga om det behövs, lika lite som att prata drömmar, ambitioner och framtid. Det handlar ändå om människor som ska bli en del av ditt företag.

Carl och Göran är erfarna rekryterare

”Vi gör detta tillsammans och då måste kunden känna ett förtroende för oss.”

Carl Otter och Göran Karlsson, Speed

De vet vad en lyckad rekrytering betyder.

Två av våra rekryterare, Carl Otter och Göran Karlsson, ger sin syn på varför en kund ska välja dem som partner och vad som är viktigt att tänka på för en kandidat. Och betydelsen av ett skratt.

Behöver du hjälp med rekrytering? Kontakta oss idag!

Mikael Bengtsson - hjälper dig med rekrytering

Mikael Bengtsson

0737 46 15 29

Sanel Duzel - hjälper dig med rekrytering

Sanel Duzel

0765 26 10 20

This site is registered on wpml.org as a development site.