Vägen till en lyckad rekrytering.

Behöver du hjälp att rekrytera rätt person till rätt plats?

Rekrytera nu

Har kollegan slutat, gått i pension eller behöver ni bli fler?

Medarbetare byter jobb och går i pension. Och ibland behöver man bli fler för att hinna med. Vi hjälper dig rekrytera rätt person till rätt plats. För att du aldrig ska behöva tappa farten.

Konsten att rekrytera rätt medarbetare.

Att hitta, rekrytera och anställa rätt medarbetare är något av en konst. Många saker ska vägas in i den totala bedömningen. Den teoretiska kunskapen väger alltid tungt men värderingar, social kompetens och referenser behöver också vara med i vågskålen. I vår verktygslåda har vi redskap som säkerställer att rekryteringsprocessen alltid leder fram till den mest optimala lösningen och att vi undviker kostsamma blindskär. Vår långa erfarenhet är en trygghet för dig att vi kommer att hitta rätt, oavsett om det gäller rekrytering, inhyrning eller utvärdering.

SVEBA DALEN har hittat vägen till träffsäkra rekryteringar.

Sveba Dalen har tagit hjälp av Speed att rekrytera ända sedan 2010. Ett långsiktigt samarbete som borgar för ett gott resultat. Man utnyttjar både möjligheten till traditionell rekrytering och att först hyra in tjänstemän innan anställning.

FRAMGÅNGSFAKTOR 1: erfarna rekryterare.

Erfarna rekryterare som är lite mer personliga i allt de gör, i varje kontakt. Du märker det på vårt engagemang, det där extra telefonsamtalet, sättet vi ställer frågor på, vår drivkraft att hitta den mest optimala lösningen. En känsla båda parter ska uppleva, både du som kund men också våra arbetssökande.

FRAMGÅNGSFAKTOR 2: SÄKER PROCESS.

En kvalitetssäkrad rekryteringsprocess där vi är experter på att matcha rätt kandidat med just ditt behov. Genom en grundlig uppdrags- och kravprofilstagning följt av löpande dialog, uppföljning och utvärdering lär vi känna våra varje kund på djupet och kan på så sätt hitta de mest optimala kandidaterna. Och många gånger får vi förtroendet att växa tillsammans med våra kunder i ett nära och långsiktigt samarbete.

FRAMGÅNGSFAKTOR 3: NÄTVERK i världsklass.

Ett nätverk i världsklass är en förutsättning för att få fram bra kandidater. Vi har den rätta fingertoppskänslan för var vi ska leta och ett härligt gäng i vår bank.

”Jag gillar Speeds rekryteringsprocess, DEN sticker ut.”

Möt Joakim Backlund, produktionschef på IMI Hydronic som gjort många rekryteringar tillsammans med Speed genom åren.

” Jag gillar Speeds rekryteringsprocess som sticker ut, framför allt sättet att göra profiltagningar på. Sedan sättet de tar hand om kandidaterna på är otroligt proffsigt, även de som inte får jobbet, det är viktigt för oss.”

Auktoriserad rekrytering

Auktoriserad REKRYTERING för din trygghet.

Vi är självklart auktoriserade genom Almega – både som rekryterings- och bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig som kund och för våra kandidater. Kvalitet och miljö är viktiga frågor för oss på Speed och därför arbetar vi enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Rekrytering skräddarsydd för ditt uppdrag

Skräddarsy ditt rekryteringsuppdrag.

Vi är ett rekryteringsföretag som kan hjälpa dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Du väljer själv om du vill ha hela paketet eller plocka russinen ur kakan. För att resultatet ska bli bästa möjliga anpassar vi metoder och innehållet i rekryteringsprocessen, helt utifrån hur du vill lägga upp rekryteringen eller inhyrningen.

Jag vill diskutera rekrytering.

    Behöver du Hjälp med rekrytering?

    Mikael jobbar som försäljningsansvarig för personallösningar på Speed. När det gäller att hitta rätt rekryteringslösning är han oslagbar. Slå honom en signal eller skicka ett mail!
    Mikael Bengtsson
    0737 46 15 29