STORIES WE LOVE. KUND- & MEDARBETARPORTRÄTT PERSONAL.

Kunder och medarbetare inom bemanning, rekrytering & utbildning. Det mest värdefulla vi har.

Vi på Speed har hjälpt många företag genom åren, med såväl bemanning som rekrytering och utbildning. Samarbeten som vi är otroligt stolta över och som vi vårdar ömt. Här presenterar vi ett axplock av goda exempel. Exempel som vi hoppas kan inspirera och leda till nya idéer.

En absolut förutsättning för ett lyckat resultat är våra medarbetare. Vi har över 1.500 Speedare som varje dag levererar på vårt löfte – att vi tar hand om det! Även här har vi tagit fram goda exempel. Läs mer om personerna som får saker att hända.

RN NORDIC hyr in tjänstemän vid arbetstoppar.

RN Nordic är importör av Renault, Dacia och Alpine. Från Boråskontoret sköts all eftermarknad och man servar återförsäljare över hela Sverige och Danmark med reservdelar. Ibland kör det ihop sig lite extra. Eller som nu, när man är mitt inne i ett systembyte. Då är det skönt att snabbt kunna hyra in extraresurser.

TST SWEDEN. säkerhetstänk i generna, även vid rekrytering.

Hos TST håller man säkerheten högt. Självklart i sina skyddskläder som säljs över hela världen, men också när man rekryterar. Fel person med rätt kunskap funkar inte här. Det måste prickas rätt.

SHABIR NOORI. ”Jag har fått chanser jag aldrig trodde jag skulle få”.

När studiemedlen behövde drygas ut blev bemanningsuppdrag räddningen för Shabir Noori. Det blev starten på en fantastisk jobbresa och en häftig personlig utveckling.

SVEBA dahlEn. Långisktighet ger säker och trygg rekrytering.

Att rekrytera själv eller anlita ett rekryteringsföretag, det är frågan för många företag. För Sveba Dahlen är det självklart att ta hjälp. Här vet man att en felrekrytering är kostsam och har genom ett samarbete med ett rekryteringsföretag hittat sätt att undvika dyrköpta fallgropar. Mindre egen insats samtidigt som resultatet känns tryggt och säkert är skäl nog.

INISSION. LÖDUTBILDNING GER MEDARBETARNA RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR.

Inission tillverkar avancerade och komplexa mekanik – och elektronikprodukter. Till det behövs personal som hela tiden har rätt kompetens och förutsättningar. Lödutbildningar och utbildningar inom elektronik är lösningen.

Mattias Linnér. från att putsa fönster till att jobba som elektronikmontör.

Mattias Linnér. från att putsa fönster till att jobba som elektronikmontör.

EMELIE JORDANIUS. RÄTT FRÅN SKOLBÄNKEN TILL ATT BLI UTHYRD.

Emelie jobbar i princip sedan dag ett efter studenten som bemanningsanställd. Hon ser det som en fantastisk möjlighet att skaffa sig erfarenhet från olika områden, träffa människor och knyta värdefulla kontakter.

AROS ELECTRONICS. Rätt bemanning med rätt elektronikkunskaper.

Aros Electronics behöver en flexibilitet i sin bemanning och utbildningar inom elektronik och lödning. De har hittat en lösning som gör att de i alla lägen har rätt resurser med rätt kompetens.

SVENSSON. EN RISKMINIMERAD REKRYTERINGSPROCESS.

”Kvalitet och kundförståelse – där är Speed unika”.

Svensson i Kinna behöver ett kontinuerligt inflöde av textil produktionskompeterns och tjänstemän. Läs om hur de hittat en process som spar tid och garanterar ett toppresultat.