Stories we love.
ELIN BERGENHEIM.

Bemanningsuppdraget landade i drömjobbet.

Elin Bergenheim började sin resa på Speed 2014. En resa som både utvecklat henne som person och nu också tagit henne till drömjobbet. För henne blev bemanningsjobbet starten på något riktigt bra.

Bemanningsjobbet blev TILL elektronikmontörsanställning.

Att jobba hos ett bemanningsföretag har sina fördelar. Du får möjlighet att jobba på olika ställen med olika uppgifter och får prova på nya utmaningar och framför allt lära dig nya saker. En som har goda erfarenheter av att jobba som bemanningsanställd är Elin Bergenheim. Hon började på Speed 2014 och det har hon inte ångrat en sekund.

-”Det har passat mig perfekt! Jag är som person väldigt nyfiken och
jag älskar att kasta mig över nya saker. Precis det har jag fått göra under mina år hos Speed. Det är klart att jag ibland har känt mig lite pirrig men min filosofi är ”Kom igen – det här blir kul!” och det är en inställning som hjälpt mig.”

Som bemanningsanställd får man prova på olika saker.

Elin började jobba med elektronik och fick lära sig löda. Under åren som gått har hon också lärt sig köra truck, montera, ta hand om returer och en massa andra arbetsuppgifter som förekommer på ett stort lager. Ett tag jobbade hon som teamledare och då fick hon även leda andra medarbetare.

– ”Tack vare Speed har jag lärt mig otroligt mycket – både arbetsmässigt och om mig själv. Jag har fått fantastiska chanser att växa som gjort att jag tror på mig själv. Ibland tänker jag att jag kan tydligen lära mig det mesta. Jag kommer alltid vara otroligt tacksam för allt Speed gett mig, både många spännande utmaningar och olika uppdrag.”

”SPEED GAV MIG fantastiska chanser att växa!”

Elin Bergenheim, Elektronikmontör Beyond Gravity

Snabbfakta: elin bergenheim.

LOGISTIK Transport management BEMANNING rekrytering utbildning

ANSTÄLLD: BEYOND GRAVITY, TIDIGARE SPEED
TJÄNST: ELEKTRONIKMONTÖR
ORT: KALLEBÄCK, GÖTEBORG
SPEEDARE: 2014-2023
FRITID: BUSA MED BARNEN
3 ORD OM ELIN:
– RÄTTVIS
– NYFIKEN
– GLAD

guide till bemanning.

Vill du veta mer om hur det är att vara anställd hos ett bemanningsföretag? Eller har ditt företag behov av bemanning vid tillfälliga toppar eller vakanser? I Bemanningsguiden hittar du allt du behöver veta om bemanning.

Prata med bemanning med Mikael

Vill du prata bemanning till ditt företag?

Kontakta Mikael. Han hjälper dig att hitta en lösning till dina behov.
Mikael Bengtsson
0737 46 15 29