Stories we love.
Emelie Jordanius.

Vi träffar Emelie Jordanius – Speedare sedan studenten 2022. En av alla härliga medarbetare som gör oss till Speed.

Beskriv Speed med 3 ord:

ENKEL.

”Det var så lätt att hitta information, få kontakt och söka jobb. Bra för mig som började på ruta noll.”

OMTÄNKSAM.

”Jag har ett väldigt bra stöd i min konsultchef. Lätt att få tag på och hjälper mig när jag behöver.”

FLEXIBEL.

”Man trixar för att det ska passa mig. Speed tar hänsyn till oss anställda och försöker göra det bästa för oss.”

DIREKT FRÅN SKOLBÄNKEN TILL UTHYRD.

Bara några dagar efter att Emelie tog studenten från Ekonomlinjen, började hon som bemanningsanställd hos Speed. Direkt blev hon uthyrd till att jobba på lagret hos en kund. Här tar hon emot leveranser som hon skickar vidare till produktion eller ser till att den kommer in på rätt lagerhylla.

”Jag har hittills varit på samma ställe sedan i juni och jag trivs så bra! Mina kollegor är fantastiska och då blir jobbet så mycket roligare. Jag gillar när det händer saker och det gör det här. Sitta still är inget för mig.”

SOM UTHYRD BLIR VARIATIONEN STOR.

Under skoltiden hade Emelie lite olika sommarjobb och provade på både att flippa burgare, planera färdtjänst och sälja bensin.

”Man måste prova på saker! Det är nog därför jag gillar det här att jobba som bemannings-anställd också. Just nu passar det mig perfekt. Någon gång i framtiden kanske jag pluggar vidare till polis, om jag inte väljer att stanna kvar här.”

En anledning till att det blev Speed efter skolan var Emelies många kompisar som jobbar här.

”Jag hörde mycket gott om Speed. Mina kompisar sålde in Speed som en bra arbetsgivare med roliga kollegor och kul på jobbet. Nu när jag har jobbat ett tag kan jag bara instämma.”

ATT BYTA ARBETSSTÄLLE ÄR EN MÖJLIGHET.

Än så länge har Emelie varit uthyrd till en och samma kund. Att bli flyttad ser hon som en möjlighet, eftersom hon då får lära sig nya saker och träffa nya människor. Till kompisarna som fortfarande går i skolan rekommenderar Emelie verkligen att börja som bemanningsanställd efter studenten.

”Att jobba som bemanningsanställd är verkligen jättebra! Det är en fantastisk ingång in i arbetslivet efter studenten, som öppnar upp helt nya vägar. Här är lätt att träffa nya människor och skaffa sig mycket erfarenhet från olika saker och olika ställen. Det är jättepositivt!”

.

”BEMANNING ÄR TOPPEN FÖR ATT SKAFFA SIG ERFARENHETER OCH NYA KONTAKTER.”

Emelie Jordanius, Bemanningsanställd hos Speed

Snabbfakta: EMELIE JORDANIUS.

LOGISTIK Transport management BEMANNING rekrytering utbildning

AVDELNING: Godsmottagning lager, uthyrd till extern kund
SPEEDARE SEDAN: 2022
UTBILDNING: Ekonomisk linje
FRITID: Fotboll
EMELIE MED 3 ORD:
Energisk
Sportfantast
Social

Föredrar du tryckt format?

Vill du hellre läsa om Emelie och hur det är att vara bemanningsanställd som pdf, eller kanske skriva ut? Här laddar du ner storyn. Varsågod!

Emelie Jordanius (pdf)

Vill du också jobba på speed?

Speed finns i Borås, Göteborg och Stockholm och vi har en massa härliga medarbetare både i vår egen verksamhet och som bemanningspersonal uthyrda till våra kunder. Vill du bli en av oss? Vi söker både heltidare och deltidare, inom olika områden och olika branscher. Det lönar sig att kika in med jämna mellanrum!