Stories we love.
RN NORDIC.

Inhyrning av tjänstemän räddningen när det kör ihop sig.

Ibland kör det ihop sig och man hinner inte med. På RN Nordics Boråskontor löser man det genom att hyra in personal, framför allt på inköps- och kundservicesidan. Vissa uppdrag är korta, andra längre och en del går till och med över i en fast anställning. För ett drygt år sedan hyrdes till exempel tre konsulter in, initialt på tre månader. Båda parter trivdes bra med varandra och eftersom behovet kvarstod förlängdes avtalen i omgångar. Idag har de tre gått över till anställningar hos RN Nordic.

-”Det fungerar verkligen toppen! Vi har precis anställt över de som vi haft inhyrda under en längre tid och nu har vi hyrt in två nya resurser. Alla konsulter vi haft via Speed har fungerat väldigt bra hos oss. De har lärt sig vår verksamhet och arbetsuppgifterna snabbt och bidragit till en bra stämning här på kontoret,” berättar Linda Remahl Rosendahl, ansvarig för lager och kundsupport på RN Nordic.

LÅNGT SAMARBETE gör det lättare att snabbt hitta rätt kandidater.

Att hitta rätt person till uppdraget är avgörande för hur bra resultatet blir, matchningen måste bli rätt. RN Nordic inledde samarbetet med Speed redan 2017, vilket gör att Speed vet exakt vad som behövs och vad som kommer att fungera..

-”Samarbetet med Speed fungerar väldigt smidigt – de känner oss väl efter de här åren, är enkla att ha med att göra och får fram kandidater otroligt snabbt. Vi valde Speed just utifrån deras gedigna kunskap tillsammans med ett härligt sätt att bemöta oss på, och det har verkligen visat sig vara helt rätt beslut,” säger Linda.

Bemanning ger flexiBilitet.

RN Nordic är importör av Renault, Dacia och Alpine och huvudkontoret ligger i Kista. Från Boråskontoret sköts all eftermarknad och man servar återförsäljare över hela Sverige och Danmark med reservdelar. Just nu är företaget mitt uppe i ett systembyte efter ett ägarbyte för ett år sedan..

-”Nu är vi mitt uppe i en ganska extra-ordinär situation. Fram tills det att vi är helt klara med systembytet kommer vi sannolikt fortsatt behöva hjälp av bemanningspersonal. Även efter det projektet kommer bemanning fortfarande vara ett bra sätt för oss att bibehålla vår flexibilitet när det krävs extra kapacitet.”

”Vi får fram rätt resurser med kort varsel.”

Linda Rehmal Rosendahl, ansvarig för lager och kundsupport på RN Nordic,

Snabbfakta: RN NORDIC.

LOGISTIK Transport management BEMANNING rekrytering utbildning

BRANSCH: PERSON- & TRANSPORTBILAR
HUVUDKONTOR: KISTA
BORÅS: ALL EFTERMARKNAD
BILDELAR I LAGER: 25 000
OMSÄTTNING (2022): CA 5 MDSEK
ANSTÄLLDA (2022): CA 100
SPEEDKUND SEDAN: 2017

Besök RN NORDIC.

Besök RN Nordic och läs mer om företaget och spana in alla sköna bilmodeller.

Bemanning och rekrytering.

Har ditt företag behov av personallösningar för tillfälliga eller permanenta behov? Vi bemannar med både tjänstemän och yrkesarbetare och rekryterar till alla nivåer. Läs mer om hur du får hjälp att fylla resursbehoven.

Vill du prata bemanning eller rekrytering?

Kontakta Mikael som hittar en lösning till dina behov.
Mikael Bengtsson
0737 46 15 29