Vi täpper till kunskapsluckorna med rätt företagsutbildning.

Vi har företagsutbildning för dina behov.

Vi erbjuder en mängd olika utbildningar som kan skräddarsys efter ditt företags behov. Hittar du inte det du söker kan vi göra ett eget upplägg för just dig. Just skräddarsydda företagsutbildningar är nämligen en av våra specialiteter. Något som många ser som en kvalitetssäkring för sin personal.

Det som särskiljer oss är att vi inte bara kan utveckla och förädla dina befintliga medarbetares kompetens utan också utveckla ny kompetens, som blir ett fint tillskott på arbetsmarknaden. Vi har full kontroll på hela kedjan, sambanden och vilka behov våra kunder har. Oavsett vilka kunskapsluckorna är, är vi där och täpper till dem. Snabbt.

Utbildning elektronikmontör lödningsutbildning

ELEKTRONIKMONTÖR LödningSUTBILDNING.

Det är lätt att konstatera, på dagens arbetsmarknad är den kompetens elektronikmontörer besitter en brist. Då är ett bra alternativ att vidareutbilda dina befintliga medarbetare hos oss. Målet med våra utbildningar inom elektronikproduktion och lödning är att ge den kunskap och praktiska erfarenhet som krävs för att kunna arbeta inom produktion med bland annat lödning och avsyning enligt IPC-A610-standarden.

Utbildning truckförare

Truckförar-UTBILDNINGar.

Att köra truck är en hel vetenskap. Av den anledningen har vi flera olika utbildningar för att passa just ert företags behov. Utbildningarna, som är obligatoriska för alla som använder truck i arbetet, lär ut de grundläggande kunskaperna och färdigheterna för att hantera en truck i olika situationer och under olika förhållanden. Allt görs med fokus på säkerhet för att skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö. Självklart följer våra utbildningar riktlinjerna i TLP-10.

LOGISTIKUTBILDNINGAR.

Logistik ligger i vårt DNA och självklart erbjuder vi även utbildningar inom området. Lean och 5S är viktig för effektiv logistikhantering. Liksom utbildningen i hur man bygger starka team. Standard eller företagsanpassat – du bestämmer.

Utbildning i första hjälpen

utbildning i Första hjälpen.

Våra utbildningar inom hjärt- och lungräddning ger de kunskaper och färdigheter som krävs för att hjälpa någon som blir plötsligt sjuk eller skadad. Som arbetsgivare ska du se till att arbetsmiljön är trygg och säker. Till exempel kan en hjärtstartare och HLR-utbildade medarbetare vara skillnaden mellan liv och död.

Utbildning i säkerhet

SäkerhetsutbildningAR.

Det är arbetsgivarens ansvar att främja en säker arbetsmiljö. Därför måste du arbeta för att ingen ska behöva bli sjuk eller skada sig på grund av sitt jobb. Våra utbildningar ger ökad riskmedvetenhet och goda förutsättningar för en trygg arbetsmiljö.

INDUSTRITEKNISKA UTBILDNINGAR.

Vi erbjuder en rad industritekniska utbildningar – allt från Elsäkerhet till Montering & Produktionsteknik, Underhållsteknik, Verktygslära, Ritningsläsning och Kvalitetsteknik. Utbildningarna skräddarsys för att passa just ditt företags behov.

Certifikat & behörigheter.

Det är lätt att glömma bort att förnya IPC-certifikat och lödbehörigheter. Därför bör du göra till en vana se över dem regelbundet så att det inte förfaller. Med lite planering slipper du stress och kan spara både tid och pengar. Kontakta gärna oss så kan vi hjälpa till att kontrollera när de förfaller och förnya de som behövs.

Du som kund styr upplägget.

Vi utgår alltid från ditt och dina medarbetares utbildningsbehov. På så sätt är det era förutsättningar och behov som styr upplägget på utbildningen. Tillsammans sätter vi ramarna för en utbildningsplan som synkas med din verksamhet. Utbildningarna vi erbjuder leds av professionella och inspirerande lärare. Därmed blir det enkelt och lustfyllt att ta till sig de nya kunskaperna. Antingen på plats hos er eller hos oss. Självklart är våra utbildare uppdaterade på de krav, lagar och regler som gäller inom respektive utbildningsområde.

vI SÄTTER individen i centrum.

Vi har alltid fokus på det pedagogiska under våra utbildningar. Individen är i centrum och vi anpassar utbildningen så att alla kan ta den till sig på bästa möjliga sätt. Vi vet att varje individ har olika förkunskaper och olika inlärningstakt. Därför tar vi stor hänsyn till det och alla får den hjälp och tid de behöver under hela utbildningstiden.

Vill du prata utbildning, boka en kurs eller diskutera ett anpassat kompetenshöjningsupplägg?

Du bokar enkelt din utbildning genom att mejla education@speedgroup.se. Har du några frågor eller funderingar eller vill diskutera ett företagsanpassat upplägg? Välkommen att kontakta våra utbildningsansvariga i Borås Martin Bolin och Merja Niskanen eller i Stockholm Jan Niskanen.
Det är ett bra första steg mot en kompetenshöjning.