Produktions- och lödutbildningar.

Elektronikmontörer är en bristkompetens på dagens arbetsmarknad. Våra lödutbildningar enligt IPC inom elektronikproduktion och lödning ger den kunskap och praktiska erfarenhet som krävs för att kunna arbeta inom produktion med bl.a. lödning och avsyning. Vi erbjuder elektronikutbildning inom flertalet områden enligt IPC-standard. Antingen utbildar vi på plats hos er eller i våra egna utbildningslokaler i Borås och Stockholm. Med hjälp av certifierad och kunnig personal erbjuder vi även kundspecifika lösningar där vi anpassar utbildningen efter just era specifika krav och behov. Vi hjälper också till att sätta upp interna utbildningsinsatser på ditt företag där vi självklart även tar ansvar för själva genomförandet.

LÖDUTBILDNING som du vill ha den.

Du väljer hur du vill lägga upp din lödutbildning, standard eller företagsanpassat. Våra elektronik- och lödutbildningar utformas utifrån dina önskemål och behov.

LÖDUTBILdnING I STOCKHOLM.

I Rosersberg utanför Stockholm finns toppmodern utbildningslokal och erfarna utbildare. Kort och gott allt du behöver för att du och din personal ska kunna utbilda er inom elektronik och lödning.

LÖDUTBILDNING I BORÅS.

I moderna utbildningslokaler på Viared i Borås utbildar vi i lödning och elektronik. Här finns all nödvändig utrustning på plats och våra proffsiga utbildare står redo att ta emot.

Lödutbildning var du vill.

Passar det bättre att vi håller utbildningen hos er? Självklart löser vi det. Vi håller lödutbildningar från norr till söder. Vi anpassar även innehållet för att utbildningen ska bli så effektiv som möjligt.

Ny- & omcertifiering av IPC-A-610.

Utbildning och certifiering enligt IPC-A-610, acceptanskrav och kriterier för komponenter och lödningar för kretskort.

Ny- & omcertifiering av IPC 7711/7721.

Utbildning och certifiering enligt IPC 7711/7721, olika acceptabla förfaranden för reparation och omarbetning av kretskort.

Avsyning.

Vi erbjuder inspektion av era kretskort. Vi tolkar standarder, kriterier, ritningar, komponenter och kretskort enligt IPC-standard.

ESD – Grundutbildning.

Du får kännedom i ESD – Electro Static Discharge, åtgärder för skydd mot statisk elektricitet.

Skräddarsydd lödNINGSutbildning.

Vi erbjuder såväl teoretiska som praktiska kund- och/eller produktionsanpassade elektronikutbildningar, helt utifrån dina önskemål och behov.

Hinner ni inte själva utbilda er personal kan vi hjälpa till

Internutbildning.

Hinner ni inte själva utbilda er personal? Lugn – vi tar hand om det! Vi kan med hjälp av certifierad och kunnig personal hjälpa er att sätta upp och genomföra interna utbildningar på ert företag. Hör av dig så arbetar vi tillsammans fram en lösning helt utifrån era behov.

Lödutbildning - vi utbildar inom elektronik enligt IPC-standard

Vi bygger framtidens elektronikmontörer.

Med hjälp av vårt IPC-center och vår inhouse-produktion utbildar vi personal inom elektronik, allt för att möta dina behov. Vi kan erbjuda allt från sommarvikarier, tillfälliga och långsiktiga behov till rekryteringar inom elektronik. Även kringliggande funktioner för att få produktionen att fungera, som inköpare, produktions-planerare samt ekonomifunktioner kan vi tillhandahålla.

Vi skräddarsyr utbildningar

Övriga Områden.

Hittar du inte ditt utbildningsområde? Hör av dig till oss så skräddarsyr vi ett upplägg enligt ditt företags behov, krav och standards.

AROS ELCTRONICS utbildar och hyr in personal.

Vill du hellre hyra in redan färdigutbildad personal – gör som Aros Electronics. Förutom att utbilda sin personal hyr de även in för att utjämna variationer i resursbehovet.

INISSION utbildar personal på flera orter.

Inission växer så det knakar. Plus att utvecklingen går fort och komplexiteten i deras produkter ökar snabbt. Det gör att de behöver utbilda – både ny och befintlig personal. De har hittat ett upplägg där utbildningen kommer till dem. Då blir utmaningarna på riktigt.

Vill du hellre hyra in redan färdigutbildad personal?

Bemanning är en av våra specialiteter. Självklart kan du välja att hyra in personal med rätt elektronikkompetens, istället för att utbilda din egen, om du föredrar det.

VILL DU PRATA LÖDUTBILDNING OCH ELEKTRONIK?

Har du funderingar eller vill diskutera företagsanpassad utbildning, kontakta oss så hjälper vi dig att få till ett bra upplägg.

    merja niskanen.

    033 44 47 43.

    jan nevala.

    0764 23 83 76.