Speed expanderar i Stockholm med framgångsrikt koncept.

Publicerat: 01 april 2022

Speed är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag. Nu expanderar Speed i Stockholm och gör en etablering av konceptet även där. Syftet är att möta den ökade efterfrågan från kunder i regionen, framför allt inom elektronik där Speed har ett starkt erbjudande för branschen.

Speed har framgångsrikt erbjudit tjänster till elektronikföretag ända sedan starten 2004 från etableringen i Borås. Det gäller såväl bemanning som rekrytering och utbildning. Nu satsar bolaget stort och etablerar samma koncept i Stockholm. Efterfrågan är stark på kompetent personal både för temporära behov och mer permanenta. Samtidigt behöver företagen spjutspetsutbildning för elektronikmontörer, reparatörer och lödare.

   ”Med många års erfarenhet i ryggen är vi duktiga på elektronik. Vi har den kompetens som kunderna frågar efter och långa relationer med kunder inom branschen. Det är fantastiskt roligt att få öppna upp verksamhet även i Stockholm nu”, säger Madelen Gabrielsson, Operativ Chef Elektronik på Speed och ansvarig för Speeds etablering i Stockholm.

Speeds logistikverksamhet är redan sedan tidigare etablerad i Rosersberg, Stockholm. Nu utökas lokalerna till att rymma även bemannings- och rekryteringsverksamhet samt utbildningslokaler för lödskola och annan elektronikutbildning.  Med ett breddat utbud blir Speed en starkare partner till redan befintliga kunder i regionen och ett attraktivt val för nya.

   ”Vi har redan många kunder i Stockholmsområdet och många ser oss mer som en partner än leverantör. Responsen på att vi nu kan erbjuda en bredare palett av tjänster är väldigt positiv, många har sett fram emot detta”, säger Madelen.

För ytterligare information:

Madelen Gabrielsson, Operativ Chef Elektronik Speed och ansvarig för etableringen i Stockholm 033 722 57 08 
Camilla Parneving, Kommunikations- & Marknadschef Speed 0709 69 25 00