Speed planterar 1.488 träd.

Publicerat: 08 februari 2022

Vi har fått diplom. Ett diplom som känns extra gott i hjärtat. Som ett led i vårt hållbarhetsarbete gjorde vi ett medvetet val av julklapp till våra anställda. För varje julklapp vi delade ut, planterade organisationen One Tree Planted ett träd. Totalt planterades hela 1.448 träd! 

Hållbart företagande, en hjärtefråga.

En av våra hjärtefrågor på Speed är ett hållbart företagande och tänket genomsyrar allt vi gör. Vi har till exempel bestämt oss för att vara klimatneutrala senast år 2025. Vi är på god väg, och förra året sänkte vi vårt klimatavtryck i interna verksamheten med 40%, vilket gör att vi till och med ligger före plan!

One Tree Planted.

Organisationen One Tree Planted’s idé är att göra det så enkelt som möjligt för vem som helst att hjälpa miljön genom att plantera träd. Genom sitt arbete ser de till att vi tillsammans kan vi återställa skogar, skapa livsmiljöer för biologisk mångfald och bidra till en hållbar utveckling runt om i världen. För varje dollar som doneras planterar de ett träd, någonstans på jorden där det som bäst behövs.