Speed tecknar strategiska ramavtal med två av Sveriges största företag.

Publicerat: 25 januari 2022

Speed har precis vunnit nationella upphandlingar hos två av Sveriges mest namnkunniga större företag. Ramavtal har i båda fallen tecknats för bemanningslösningar av tjänstemän och kollektivanslutna, på nationell basis. Affärerna ses av Speed som strategiskt viktiga.

Båda företagen är trogna kunder till Speed, ända sedan bolagets start 2004. Det ena, ett av Sveriges största high-techbolag, utökar sitt avtal till att omfatta fler tjänster samt det geografiska området till nationell nivå.

– Med det här avtalet blir vi vad kunden kallar en Preferred Supplier på bemanningssidan, berättar Mikael Bengtsson, Key Account Manager hos Speed. Det är en titel vi är mycket stolta över och som vi kommer att leverera på med fullt fokus.

Det andra företaget, också det ett stort bolag inom high-tech, väljer att gå samma väg och växlar upp avtalet till att innefatta både tjänstemän och kollektivanslutna samt utöka det geografiska området till att innefatta alla kundens siter.

– Att trogna kunder väljer att utveckla sina samarbeten med oss är oerhört stimulerande och känns som ett viktigt kvitto på att det vi levererar verkligen skapar värde till våra kunder, säger Ann Nilsson, Affärsområdeschef hos Speed. Vi har jobbat i snart 20 år tillsammans med dessa båda företag och det är samarbeten vi ska göra allt för att fortsätta med och utveckla minst lika länge till.

Om Speed Group

Speed erbjuder hållbara, flexibla och innovativa lösningar för komplexa logistik- och personalutmaningar. Hållbarhet genomsyrar hela verksamheten och målsättningen är att verksamheten ska vara CO2-neutral senast 2025. Speed har huvudkontor i Borås och logistikcenter i Borås, Göteborg och Stockholm med en total yta på över 200 000 m2. Företaget omsätter drygt 1 MDSEK och sysselsätter ca 1 600 personer.

Presskontakt:

Camilla Parneving
Kommunikations- och Marknadschef Speed Group
033-7227580, camilla.parneving@speedgroup.se