BORÅS

Jobba extra på lager

Läs mer

GÖTEBORG

Söker du lagerjobb?

LÄS MER

GÖTEBORG

Vill du jobba som montör?

Läs mer

Vårt erbjudande

En fullservicepartner med kompletta lösningar

NYHETER

KARRIÄR

Dags att ta nästa steg i karriären

Registrera ditt CV för att ta steget mot ett nytt jobb inom ex. lager, industri och produktion, eller ekonomi, teknik, marknad och försäljning.

Läs mer

Tjänsteman

Är du redo för nya utmaningar? Ta nästa steg till nytt jobb med oss på Speed! Vi samarbetar med många ledande och välrenommerade företag och kan erbjuda spännande jobb inom exempelvis ekonomi, teknik, marknad, försäljning, HR och administration. Registrera ditt CV och ansök redan idag!

Lediga jobb

Yrkesarbetare

Söker du jobb inom lager, logistik, produktion, industri eller elektronikproduktion? Välkommen till oss på Speed! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Registrera ditt CV och ansök redan idag!

Lediga jobb

Extrajobb

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då kan du jobba extra hos oss på Speed! Utöver en extra inkomst får du möjligheten att fylla ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter för framtiden. Registrera ditt CV och ansök redan idag!

Läs mer

LAGER & LOGISTIK

Allt från lagerplats till totalansvar

Vi erbjuder kundunika lösningar inom logistik som möter dagens krav på hög flexibilitet, kvalitet och anpassningsbarhet.

Läs mer

BEMANNING & REKRYTERING

Flexibel bemanning och träffsäker rekrytering

Som kund till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet; vi säkerställer att du alltid har rätt bemanning och kan rekrytera de vassaste medarbetarna.

Läs mer

PRODUKTION

Spetskompetens inom elektronikproduktion

Utifrån våra kunders behov och processer bidrar vi med spetskompetens inom elektronikproduktion med fokus på kvalitet, närhet och flexibilitet.

Läs mer

Lager & logistik

Flexibla lösningar oavsett om det gäller yta för ert lager eller totalansvar för hela er logistik, det är vårt erbjudande. Snabba integrationslösningar oavsett system, balans av svängningar i volym, smarta distributionslösningar och affärsdrivande uppföljningar – välkommen till oss på Speed.

Läs mer

Bemanning och rekrytering

När förändringarna på marknaden är snabba gäller det att enkelt och effektivt kunna balansera sin verksamhet. Som kund till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet; vi säkerställer att du alltid är rätt bemannad och kan rekrytera de vassaste medarbetarna. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

Läs mer

Produktion

Kvalitet, närhet och flexibilitet är tre viktiga parametrar när fler och fler företag väljer tillverkning i Sverige. Vi står för alla tre. Utifrån våra kunders behov och processer bidrar vi med spetskompetens inom elektronikproduktion. Låt oss på Speed ta hand om även Er produktion!

Läs mer

UTBILDNING

Utbildningar utifrån dina behov

Vi erbjuder inspirerande utbildningar inom bland annat truck, säkherhet, första hjälpen, lödning och ledarskaps- och verksamhetsutveckling.

Läs mer

Utbildning inom truck & säkerhet

Behöver du truckkort? Vi har utbildningen! I våra ljusa, moderna lokaler erbjuder vi utbildning inom truckkörning, både för dig som är helt ny på området och dig som behöver förnya din behörighet. Vi erbjuder även säkerhetsutbildningar inom ex. fallskydd, heta arbeten och första hjälpen.

Läs mer

Utbildning inom produktion

Våra utbildningar inom elektronikproduktion och lödning ger den kunskap och praktiska erfarenhet som krävs för att kunna arbeta inom produktion med bl.a. lödning, avsyning och reparation. Vi erbjuder både standardutbildningar och utbildningar anpassade just efter Era behov.

Läs mer

Utbildning inom ledarskap

Gott ledarskap är en nyckelfaktor för framgång, oavsett storlek på bolag. Vi erbjuder inspirerande utbildningar med handfasta råd för ledare som vill utveckla sig själva, sina medarbetare och sin verksamhet. Självklart anpassar vi utbildningarna efter gruppens behov och nivå.

Läs mer