Flexibla lösningar inom

Logistik, bemanning och rekrytering

NYHETER

LEDIGA JOBB

Dags att ta nästa steg i karriären

Ditt nya jobb inom ex. lager, industri och produktion, eller ekonomi, teknik, marknad och försäljning finns hos oss på Speed Group.

Läs mer

Tjänsteman

Är du redo för nya utmaningar? Ta nästa steg till nytt jobb med oss på Speed! Vi samarbetar med många ledande och välrenommerade företag och kan erbjuda spännande jobb inom exempelvis ekonomi, teknik, marknad, försäljning, HR och administration. Ansök redan idag!

Lediga jobb

Yrkesarbetare

Söker du jobb inom lager, logistik, produktion, industri eller elektronikproduktion? Välkommen till oss på Speed! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Ansök redan idag!

Lediga jobb

Extrajobb

Är du student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då kan du jobba extra hos oss på Speed! Utöver en extra inkomst får du möjligheten att fylla ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter för framtiden. Ansök redan idag!

Läs mer

LAGER & LOGISTIK

Allt från lagerplats till totalansvar

Vi erbjuder kundunika lösningar inom logistik som möter dagens krav på hög flexibilitet, kvalitet och anpassningsbarhet.

Läs mer

BEMANNING

Flexibel bemanning

Som kund till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet; vi säkerställer att du alltid har rätt bemanning.

Läs mer

UTBILDNING

Utbildningar utifrån dina behov

Vi erbjuder inspirerande utbildningar inom bland annat truck, säkherhet, första hjälpen, lödning och ledarskaps- och verksamhetsutveckling.

Läs mer

Lager och logistik

Flexibla lösningar oavsett om det gäller yta för ert lager eller totalansvar för hela er logistik, det är vårt erbjudande. Snabba integrationslösningar oavsett system, balans av svängningar i volym, smarta distributionslösningar och affärsdrivande uppföljningar – välkommen till oss på Speed.

Läs mer

Bemanning och rekrytering

När förändringarna på marknaden är snabba gäller det att enkelt och effektivt kunna balansera sin verksamhet. Som kund till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet; vi säkerställer att du alltid är rätt bemannad och kan rekrytera de vassaste medarbetarna. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

Läs mer

Utbildning

Med inspirerande utbildare kan vi på Speed erbjuda intressanta utbildningar inom bl.a. truckkörning, säkerhet, första hjälpen, produktion och ledarskap. Våra utbildare är erfarna och engagerade, och är självklart uppdaterade på de krav, lagar och regler som gäller inom respektive utbildningsområde.

Läs mer