Rekrytering av personal

BEMANNING & REKRYTERING

Flexibel bemanning, träffsäker rekrytering

När förändringarna på marknaden är snabba gäller det att enkelt och effektivt kunna balansera sin verksamhet. Som kund till oss kan du fokusera på din kärnverksamhet; vi säkerställer att du alltid är rätt bemannad och kan rekrytera de vassaste medarbetarna.  

Rustad för svängningar på marknaden

På Speed tror vi på långsiktiga samarbeten, där vi växer med dig som kund och parerar dina volymvariationer över tid. Det är kärnan i vårt erbjudande; att leverera den flexibilitet och balans som krävs för att optimera din verksamhet – stärkt bemanning vid toppar, rätt bemanning under lågsäsong. Svårare än så behöver det inte vara. 

Självklart sätter vi frågor som kompetensutveckling och hållbarhet i fokus, och vi är stolta över att vara med och bygga framtidens arbetskraft. Som kund märker du fördelarna med att stärka upp din personalstyrka med just Speedare – du får engagerade, kreativa och kompetenta medarbetare som gör skillnad för dig, varje dag. Genom vårt unika heltäckande erbjudande, vilket även innefattar såväl utbildning som logistikverksamhet, utmanar vi branschens traditionella sätt att skapa flexibilitet i våra kunders verksamheter. Vill du veta hur? Slå en signal, vi berättar gärna mer!    

Personlig rekrytering med kvalitet

Träffsäker rekrytering handlar om tre avgörande parametrar; erfarna rekryterare, en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess samt ett stort nätverk. Vi har alla tre. Med dina ambitioner, utmaningar och affärsmål som utgångspunkt arbetar vi på ett professionellt och personligt sätt för att säkerställa att vi lyckas hitta och attrahera de bästa kandidaterna. 

Vi ser varje rekrytering som en del i ett långsiktigt samarbete, där vi alltid går in med stort engagemang. I praktiken innebär det att vi träffar våra kunder ofta och tar ett ansvar utöver det vanliga i processens alla steg. Man kan säga att vi alltid gör det som krävs, och lite till, för en lyckad rekrytering. Det tror vi på Speed är grunden till hållbar rekrytering.  

Auktorisation

Självklart är vi auktoriserade både som bemannings- och rekryteringsföretag genom Almega. Det är ett kvitto på att vi uppfyller höga krav på affärsmässighet och kvalitet, vilket innebär en trygghet för såväl våra kunder som för våra kandidater och medarbetare.

Kontakt