Elektronikkonstruktör till Dynamic Precision


Har du ett stort intresse av elektronikkonstruktion? Vill du arbeta i ett företag i teknisk framkant? Som Elektronikkonstruktör hos oss på Dynamic Precision får du en bred och fri roll där du tillsammans med våra kunder och vårt Utvecklingsteam är med och utvecklar tekniken i framtidens produkter.

Om tjänsten
Som Elektronikkonstruktör hos oss på Dynamic Precision arbetar du med elektronikkonstruktion för våra kunder – från specifikation till kompletta tillverkningsunderlag. Du kommer att arbeta såväl med att skapa nya produkter som med att utveckla och förbättra befintliga.

Arbetsområden som Elektronikkonstruktör:
- Tolka kundspecifikationer och -krav
- Konstruktion och design av ny hårdvara
- Utveckling och anpassning av befintliga produkter
- Dokumentation
- Löpande kundkontakt

I rollen som Elektronikkonstruktör arbetar du självständigt i projektform, men har gott stöd av kompetenta och erfarna kollegor inom vårt Utvecklingsteam och Produktionsteknik. Du kommer ha ett nära samarbete och löpande kontakt med våra kunder.

Hos oss på Dynamic Precision arbetar du i en kreativ och prestigelös miljö som präglas av hög kompetens, hjälpsamhet och en stark vi-känsla. Bolaget är i ständig utveckling och har en stor bredd i våra projekt, vilket ger dig möjligheten till en bred och omväxlande roll att utvecklas inom.

Arbetet sker på dagtid och du utgår i grunden från vårt kontor som är beläget intill tågstationen i Herrljunga, vilket ger goda pendlingsmöjligheter från bland annat Borås, Göteborg/Alingsås, Skövde/Falköping, Lidköping/Vara och Trollhättan/Vänersborg. Arbetet kan även till del utföras ute hos våra kunder i Västsverige alternativt hemifrån.

Om bolaget
Dynamic Precision Sverige AB är ett elektronikföretag som erbjuder kundanpassade lösningar inom elektronikutveckling, tillverkning, testning och eftermarknadstjänster. Långsiktiga kundrelationer, flexibilitet och kvalitet är viktiga ledord inom verksamheten. Bolaget har totalt 45 anställda, varav vårt Utvecklingsteam består av nio kollegor inom hårdvaruutveckling, mjukvaruutveckling och testning.

Läs mer om oss på på dpsverige.se.


Om dig
Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har ett stort tekniskt intresse. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya tekniska metoder och trivs med att arbeta självständigt i projektform.

Krav:
- Utbildad civil- eller högskoleingenjör alt. motsvarande erfarenhet
- Erfarenhet av hårdvaruutveckling och konstruktion
- Erfarenhet av att driva egna projekt
- B-körkort
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Kunskap inom hårdvarunära programmering
- Kunskap inom busskommunikation
- Kunskap inom Altium Designer eller Cadence
- Spetskompetens inom effektelektronik, fordonselektronik eller testsystem

Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och har ett kreativt tankesätt. Då du kommer ha en nära kontakt med våra uppdragsgivare krävs det att du har en hög social kompetens samt god kommunikativ förmåga för att lyckas i rollen som Elektronikkonstruktör.

Bli en del av vårt team på Dynamic Precision – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på 0705-98 73 80 eller Göran Karlsson på 0705-98 73 81.

___

Sökord: Elektronikkonstruktör, Hårdvaruutvecklare, Hårdvarukonstruktion, Elektronic designer, Hardware engineer, Hardware designer


Snabbfakta

Jobb
Elektronikkonstruktör

Ort
Herrljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-15

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.