Söker du extrajobb? Vi har jobbet för dig! Just nu söker vi både lagerarbetare med truckkort och utan som kan arbeta under hösten med start omgående. Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett modernt, ljust lager tillsammans med härliga kollegor och kan bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Som timanställd hos oss på Speed Group arbetar du med plock och pack och/eller truckkörning.

Exempel arbetsuppgifter:
- Plockning och packning av gods/varor
- Truckkörning
- Flyttar och inlägg
- Containerlossning
- Lastning av gods
- Returhantering och ommärkning

Som timanställd hos oss kan du arbeta på Speed Groups terminal i Arendal, Göteborg, eller hos våra externa kunder i Göteborgsområdet.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Det är en fördel om du har jobbat på lager tidigare, men din inställning och engagemang är viktigast! Du har en annan huvudsaklig sysselsättning som till exempel studier eller annat arbete och vill jobba extra.

Krav:
- Du ska ha fyllt 18 år
- Du är ansvarsfull, noggrann och flexibel
- Kunskap i svenska och engelska
- Datorvana
- Kunna arbeta minst två pass per vecka.

Meriterande:
- Lagervana
- Truckkort
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

_________

Sökord: Truckförare, Truckkörning, Truckkort, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare, lagerjobb, Sommarjobb, Sommarpersonal, Sommar.

Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Göteborg

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-31

Tipsa en vän

Inget CV? Ansökan utan!

Har du svenskt B-körkort?

Har du tillgång till bil?

Har du truckkort?

Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete?

Kan du arbeta skift?

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.