Kvalitetsingenjör / Mätingenjör till Parker Hannifin


Vill du utvecklas som Kvalitetsingenjör / Mätingenjör på världens ledande bolag inom rörelse- och styrteknik? Välkommen till Parker Hannifin i Trollhättan! Som ingenjör inom kvalitet och mätteknik ges du stora möjligheter att utvecklas och växa inom organisationen. Vår målsättning är att kunna bidra till både din personliga och professionella utveckling genom vårt långsiktiga och strategiska arbete med kompetensförsörjning samt att kunna välkomna dig till ett bolag med hängivna medarbetare, engagerade ledare och en stark, positiv företagskultur.

Om tjänsten
Som Kvalitetsingenjör / Mätingenjör hos oss på Parker är du delaktig i att utveckla processer, flöden och rutiner i vår produktion av hydrauliska pumpar och motorer, med syfte att bibehålla och utveckla vår höga kvalitet. Tjänsten erbjuder stor variation i en omväxlande och stimulerande miljö där du bidrar du till att påverka Parkers utveckling inom kvalitet och mätteknik, samtidigt som du själv ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden som Kvalitetsingenjör / Mätingenjör:
- Upprätthålla och utveckla mätprocesser och program
- Mätning av detaljer
- Löpande stötta tillverkningen med problemlösning och hjälp
- Programmering av mätmaskiner
- Driva mindre projekt/arbetsgrupper
- Hantering av kund- och leverantörsreklamationer

Som Kvalitetsingenjör / Mätingenjör blir du en del av vår Kvalitets- och miljöorganisation, där du tillhör en arbetsgrupp som besitter stor kunskap och erfarenhet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med många funktioner inom enheten, exempelvis konstruktion, inköp och produktutveckling. Du har även breda externa kontaktytor.

Du rapporterar till enhetens Kvalitets- och Miljöchef.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, efter överenskommelse. Anställningen inleds med ett gediget introduktionsprogram där du ges möjligheten att lära känna bolaget grundligt.


Om bolaget
Parker Hannifin är en global Fortune 250-ledare inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. Parker Trollhättan är en del av Pump and Motor Division Europe och arbetar med produktgrupperna Fasta motorer, Lastbilspumpar samt Variabla enheter. Här har vi en familjär, varm stämning och korta beslutsvägar. Vår anläggning i Trollhättan är utsedd till Lean & Quality Model Plant och vinnare av Svenska Lean Priset 2018, vilket är erkännanden för vår välskötta och framgångsrika verksamhet.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning.

Läs mer om oss på www.parker.com.


Din profil
Har du stor teknisk kunskap och erfarenhet av kvalitetsarbete och mätteknik? Drivs du av att hitta smarta lösningar och att arbeta metodiskt med fokus på kvalitet? Vill du arbeta i ett erfaret team med god laganda? Då kan tjänsten som Kvalitetsingenjör / Mätingenjör vara rätt för dig!

Krav:
- Högskoleutbildning inom teknik eller flerårig relevant yrkeslivserfarenhet
- Erfarenhet av kvalitetsarbete i tillverkande industri
- Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete (ex. FMEA, PDCA, Six Sigma, 8D, A3)
- Goda kunskaper inom Geometriska produktspecifikationer (GPS)
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Kunskap inom konstruktion, mekanik och/eller hydraulik
- Kunskap inom programmering
- Erfarenhet av mätmaskiner
- Kunskap inom skärteknik

Som person är du driven, nytänkande och framåtriktad, med trygghet i din egen kompetens och erfarenhet inom teknik. Du trivs med att jobba i team och är kommunikativ och tydlig. Du har en god social förmåga, är samarbetsvillig och bidrar med engagemang och delaktighet i teamet. Vi värdesätter att du är resultat- och serviceinriktad och alltid ser till våra kunders bästa.

“Join the Parker team and realize your future in solving the world’s greatest engineering challenges.” – Vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Kvalitetsingenjör, Mätingenjör, Kvalitets- och mätingenjör, Ingenjör inom kvalitet, ingenjör inom mätteknik, quality engineer


Snabbfakta

Jobb
Kvalitets- & mätingenjör

Ort
Trollhättan

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.