Vill du arbeta med textil i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till vår kund i Kinna där vi nu söker flera maskinoperatörer med olika inriktningar. Uppdragen är långsiktiga och målet är anställning hos vår kund efter en tid som konsult hos oss på Speed.

Om uppdraget
Gemensamt för de tjänster vi söker personal till är att det är önskvärt med textil erfarenhet eller personligt textilintresse. På virkeriavdelningen har man en övervakande maskinoperatörsroll men för att kunna utvecklas och ta nästa steg inom denna avdelning krävs det att du som söker är teknikintresserad och händig. Arbetet kan dessutom vara fysiskt tungt.

Som varpare passar det bättre med personer som har en god fingertoppskänsla samt en finmotorisk förmåga. Här avsynar man textilier och fina trådar samt knyter ihop där trådar har gått av så en god syn är oerhört viktigt.

I tvisten krävs också finmotorisk förmåga och mycket god syn men här krävs också erfarenhet från sömnad då man behöver kunna laga de avvikelser man stöter på i tyget man avsynar.

Som garnplockare jobbar du på en färgeriavdelning. Detta arbete är ganska tungt så det krävs att du har en god fysik. Arbetet roteras självklart för att undvika belastning på kroppen. Garnnystan träs på ett "spett" som är ganska tungt och detta ska sedan färgas.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

__

Sökord: textil, maskinskötare, maskinoperatör, virkvarp, vävvarp, garnplock, tvist

Snabbfakta

Jobb
Vävvarpare

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-11-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.