Arkiv

Speed Group tecknar logistikavtal med WashTec Sverige

Speed Group har tecknat ett logistikavtal som sträcker sig över 3 år med WashTec Sverige (Pamaco Totalservice AB), som är den svenska representanten för WashTec, den globala marknadsledaren inom fordonstvätt. Speed Group ska lagerföra och distribuera ut främst tvättkemikalier till WashTec Sveriges kunder. Lagerhållningen kommer att ske i Speed Groups lokaler på Viared.

WashTec Sverige har utvärderat flera leverantörer som har kunnat vara aktuella för att leverera våra kemprodukter till kunder i hela Sverige. Kundförståelse, engagemang och servicekänsla har varit avgörande för vårt slutliga val av leverantör och där har Speed gjort ett mycket gott intryck. Vi ser fram mot vårt samarbete och vår gemensamma resa där Speed kommer att vara en viktig kugge för att skapa förtroende för våra leveranser, säger Magnus Olsson, VD för WashTec Sverige.

Speed Group är i dagsläget en av de ledande logistikaktörerna i Sjuhäradsbygden och Göteborg.

Vi på Speed Group är glada för förtroendet att ta hand om WashTec Sveriges logistikhantering och att vi kunnat tillgodose kundens behov. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med WashTec Sverige, säger Peter Nilsson, CEO Speed Group.

______________________________________________________________

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA                                      

Peter Nilsson, CEO Speed Group, +46 (0) 704 84 86 43