STORIES WE LOVE. KUNDER OCH MEDARBETARE.

Kunder och medarbetare. Det mest värdefulla vi har.

Vi på Speed har hjälpt många företag genom åren, med såväl logistik- som personallösningar. Samarbeten som vi är otroligt stolta över och som vi vårdar ömt. Vi gillar att dela med oss av goda. Exempel som vi hoppas kan inspirera och leda till nya idéer.

En absolut förutsättning för ett lyckat resultat är våra medarbetare. Vi har över 1.500 Speedare som varje dag levererar på vårt löfte – att vi tar hand om det! Även här har vi tagit fram goda exempel. Läs mer om personerna som får saker att hända.

Stories we love: logistik.

Här möter du kunder som vi hjälper med allt ifrån enklare lagerlösningar till fullfjädrade logistikflöden och härliga Speedare som ser till att allt flyter på som det ska runt om på våra olika logistikcenter.

Stories we love: bemanning, rekrytering & utbildning.

Här träffar du kunder som använder en eller flera av våra personallösningar. Och fantastiska Speedare som både jobbar i vår egen verksamhet och andra som är uthyrda till kundföretag. Du kan också läsa mer om kunders erfarenhet av våra utbildningar.

Stories we love: Transport Management.

Möt företag som sänker sina transportkostnader, samtidigt som de minskar sin administration och får bättre kontroll över transportflödet. Och medarbetarna på Speed som får det att hända.